co sadzicie o suzuki Bandit 650s ?
• Strona 1 z 1
co sadzicie o suzuki Bandit 650s ?
mam takie pytanie co sadzicie o suzuki bandit 650s??
- byku
- Świeżak
miałeś już jakieś moto ?
Raczej mało awaryjne, przyjemne w prowadzeniu, dobre do miasta, na pooczątek w sam raz
Raczej mało awaryjne, przyjemne w prowadzeniu, dobre do miasta, na pooczątek w sam raz

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
no 650 napewno lżejsze niż 1200....
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
od miesiąca jeżdżę banditem 600s moze ktoś wie jak sprawuje sie układ chłodzenia na autostradzie przy szybkiej jeżdzie
- drvall
- Świeżak
-
sopel - Świeżak
Lovtza napisał(a):Kwazi napisał(a):
a jesli tak...?
Jeśli bys jeździł, to byś wiedzial, ze do 7000-8000 dynamiką nowa 650-tka praktycznie nie ustepuje takim sprzętom jak Hornet czy Fazer. Ma bardzo dobry przebieg krzywej i motocykl jest jak na swoja pojemność bardzo dynamiczny. Dopiero powyżej tych obrotów w Bandicie konczy się moc, a Fazer i Hornet ciągną wyżej. Fakt, czuć przy manewrowaniu ciut wyższa masa, ale nie widze tutaj problemu, zwlaszca ze komfort jest bardzo fajny
Pozdrawiam,
Lovtza spytam tak z ciekawosci, nie miałes wrazenia podczs jazdy ze ten motocykl meczy sie i zabardzo niechce ciagnać przy wiekszym odkrecaniu i jedzie bardziej bo musi niz chce?
Dla mnie 650 jest ciezka i zamulona i pisz co chcesz ale ja zdania o niej nie zmienie...
Odnosnie konfortu-tutaj sie zgodze,pozycia jest naprawde wygodna i przyjemna,moto potrafi wiele wybaczyc,jest proste i czytelne w obsłudze.
Napewno jest godny polecenia jako pierwsze moto.
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Wg mnie b6 to super maszyna, ale nie dla starych wyjadaczy. Jeździłem swoją CB-1 z kolegą, ktory ma b6 i nie moglem nigdy nadążyć
Może wygląd nie jest moim zdaniem high-end, ale sprzęt mocny i bardzo fajny. Zaczynacie wszyscy pisać jakbyście jeździli na litrowych potworach po kilka lat. Nazywanie bandita zamuloną krową uważam za niezbyt trafione określenie
Czasami przydaje sie zastanowić chwile zanim coś się napisze 

-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości