[AktualnoÅ›ci] Bogdanka Racing – z Modlina na...
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] Bogdanka Racing – z Modlina na...
Dyskusja na temat: Bogdanka Racing – z Modlina na MonzÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bogdanka Racing – z Modlina na MonzÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bogdanka Racing – z Modlina na MonzÄ™
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja myśle że Marcin Walkowiak nie jest na tyle dobry zeby myślec o powaznym ściganiu w przyszłości i najlepiej dla niego bedzie jak zda sobie z tego sprawę już dzisiaj!!<br><hr>realista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja bym Marcina tak zupełnie nie skreślał.zawsze może sie wykazać na "własnym podwórku" wmmp,może troche w alpe adria..<br><hr>KrzychuKomentatorzy napisał(a):A ja myśle że Marcin Walkowiak nie jest na tyle dobry zeby myślec o powaznym ściganiu w przyszłości i najlepiej dla niego bedzie jak zda sobie z tego sprawę już dzisiaj!!<br><hr>realista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"a co wy wiecie o ściganiu się...":)Komentatorzy napisał(a):A ja myśle że Marcin Walkowiak nie jest na tyle dobry zeby myślec o powaznym ściganiu w przyszłości i najlepiej dla niego bedzie jak zda sobie z tego sprawę już dzisiaj!!<br><hr>realista<br>Komentatorzy napisał(a):ja bym Marcina tak zupełnie nie skreślał.zawsze może sie wykazać na "własnym podwórku" wmmp,może troche w alpe adria..<br><hr>Krzychu<br>
a tak na serio to kompletne bzdury wypisujecie!
Po ppierwsze zespół Bogdanka debiutuje w tak poważnym towarzystwie i konkurują z wysokobudrzetowymi zespołami które wyprzedzają ich o kilka lat zdobytym doświadczeniem!
Marcin nie zna torów i to też jest poważny problem. Dam sobie rękę obciąć że w przyszłym sezonie regularnie będzie zdobywał punkty i często będzie gościł w TOP 10
A gdyby trafił do jednego z czołowych zespołów serii to mógłby nawet jakieś podia zaliczyć
I nie piszcie tu takich bzdur że ktoś się nie nadaje bo z pewnością to wy do ścigania się nie nadajecie nawet w amatorskich klasach Pucharu Polski<br><hr>olo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości