[Aktualności] Moto-GP Racing Show 2010 - Lublin w...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Moto-GP Racing Show 2010 - Lublin w...
Dyskusja na temat: Moto-GP Racing Show 2010 - Lublin w tÄ… niedzielÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto-GP Racing Show 2010 - Lublin w tÄ… niedzielÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto-GP Racing Show 2010 - Lublin w tÄ… niedzielÄ™
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Według mnie-zoltodzioba nie posiadajacego (jeszcze) prawa jazdy kat. A, impreza była zorganizowana z rozmachem i była bardzo udana
Szacunek dla Raptownego i Grupy z Zamoscia!<br><hr>Mikilo

Szacunek dla Raptownego i Grupy z Zamoscia!<br><hr>Mikilo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wg. mnie było lepiej niż w zeszłym roku, ciekawy i dynamiczny program i kupa luda. Motocykle sądząc po kilkunastu rejestracjach przyjechały nawet se śląska i Podlasia. Dobrze, że zapowiadana deszczowa pogoda dała znać o sobie już po zakończeniu imprezy. Czekam niecierpliwie na 3 edycję. Gratulacje do chłopaków z Moto-GP<br><hr>TomTomKomentatorzy napisał(a):Według mnie-zoltodzioba nie posiadajacego (jeszcze) prawa jazdy kat. A, impreza była zorganizowana z rozmachem i była bardzo udana![]()
Szacunek dla Raptownego i Grupy z Zamoscia!<br><hr>Mikilo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jest już jakiś filmik z imprezy, głównie pokazy Raptownego i FRS: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=MadgfZrw8JI" target="blank" class="link">http://www.youtube.com/watch?v=MadgfZrw8JI</a><br><hr>WaldiKomentatorzy napisał(a):Według mnie-zoltodzioba nie posiadajacego (jeszcze) prawa jazdy kat. A, impreza była zorganizowana z rozmachem i była bardzo udana![]()
Szacunek dla Raptownego i Grupy z Zamoscia!<br><hr>Mikilo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości