Zobacz wÄ…tek - Cebra
NAS Analytics TAG

Cebra

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Cebra

Postprzez olo321 » 8/5/2010, 10:18

witam przymierzam sie w poniedzialek na obejrzenie
http://moto.allegro.pl/item1018777370_h ... kazja.html

na pare pytan - wlasciciel odpowiedzial :
Myślę że bardzo dobra z uwagi na stan moto i rocznik (jest to maj 2002)
wszelkie regulacje były robione w czerwcu 2009 przed sezonem w motomarze w Szczecinie wymieniane były olej z filtrem ,płyn hamulcowy klocki przód i tył, napęd mechanicy zostawili mówiąc że spokojnie starczy na dwa sezony, gumy na jeden sezon a przy mniejszych przebiegach na dwa. Do robienia nic nie ma wszystko działa. Moto mało jeżdzone z uwagi że mnie nie było, w tamtym sezonie zrobiłem może 2000 km od kwietnia do września. Garażowane regularnie palone pali od razu na zimno i ciepło nie dymi.Gotowe do sezonu gdybym nie wyjeżdżał to bym latał ale lecę do anglii i szkoda żeby stał i się kurzył.
Pozdrawiam. Robert.

co WY na to??? nie siedzialem na cbrce i obawiam sie moich 190cm zwrostu

na co lookac ogladajac-czy ma jakies slabe punkty
olo321
Świeżak

Postprzez patryk83 » 8/5/2010, 17:23

Dużo Ci nie powiem ale sam mam 188cm i nie jest źle w zasadzie pozycja jest całkiem dobra.
A na co patrzeć to standardy czyli na wszystko :) na scigaczu jest artykuł na ten temat.
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez DajmosX » 9/5/2010, 17:51

Ja mam 192 cm i musze przyznac ze na mojej cbr f4 czuje sie tak troche jak by zostala zaprojektowana specjalnie dla mnie :) a tak serjo to wydaje mi sie ze siedzi sie calkiem wygodnie nawet jak jestes wysoki m :D
Honda CBR 600F4i, 03
DajmosX
Świeżak

Postprzez DajmosX » 9/5/2010, 17:54

Z tego co pamietam to ten anons widzialem juz jakies 3 tyg temu wiem bo sam ostatnio kupilem swoja f4 i szukalem roznych opcji wlasnie w szczecinie i okolicach m nie wiem czy to dobrze czy zle m ale pewnie jak by to byla taka straszna okazja to ktos by nie sprzedawal jej az 3 tyg m. Tym bardziej ze w okolicach Szczecina raczej nie ma duzo osob ktore chca sprzedac swoja honde cbr m chyba ze od jakis 3 tyg sie cos zmienilo ale jak ja szukalem to praktycznie bylo z 4 ofert na caly Szczecin (na portalu otomoto)
:D
Honda CBR 600F4i, 03
DajmosX
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości

na górê