Rejestracja motoroweru z francji ?
• Strona 1 z 1
Rejestracja motoroweru z francji ?
Witam!
Sporo naczytałem się na różnych forach , lecz do końca się nie dowiedziałem ocb .
Dziś byłem w wydziale komunikacji ( fakt , że trafiłem na ciote , a nie urzędnika , bo sie praktycznie na niczym nie zna ) no ale ale pokazałem jemu jakie mam papiery i mówi , że bez dowodu nie ma opcji zarejestrowania tego i do widzenia
Fakt faktem motor jest 2005 rok , ale żaden problem , aby zmienić na 2004 rok , bo podobno w francji do 2004 roku nie rejestrowało się motoroweru , dlatego też do rejestracji np. w PL nie potrzebowałbym dowodu tak ?
Tak więc co potrzebuje i co zrobić , aby zarejestrować motorower?
To jest jakiś papier francuski który dostałem ( może ktoś z Was wie co to za papier ) ? + oczywiście umowa
aaa jeszcze wspomnę , że motorower kupiłem na litwie i mam też umowę z litwinem ( na tym francuskim papierze z resztą widać jakiś litewski stempel )
To ten papier :
http://img691.imageshack.us/img691/9895 ... 4x1737.jpg
Pozdrawiam
Sebo
Sporo naczytałem się na różnych forach , lecz do końca się nie dowiedziałem ocb .
Dziś byłem w wydziale komunikacji ( fakt , że trafiłem na ciote , a nie urzędnika , bo sie praktycznie na niczym nie zna ) no ale ale pokazałem jemu jakie mam papiery i mówi , że bez dowodu nie ma opcji zarejestrowania tego i do widzenia

Fakt faktem motor jest 2005 rok , ale żaden problem , aby zmienić na 2004 rok , bo podobno w francji do 2004 roku nie rejestrowało się motoroweru , dlatego też do rejestracji np. w PL nie potrzebowałbym dowodu tak ?
Tak więc co potrzebuje i co zrobić , aby zarejestrować motorower?
To jest jakiś papier francuski który dostałem ( może ktoś z Was wie co to za papier ) ? + oczywiście umowa
aaa jeszcze wspomnę , że motorower kupiłem na litwie i mam też umowę z litwinem ( na tym francuskim papierze z resztą widać jakiś litewski stempel )
To ten papier :
http://img691.imageshack.us/img691/9895 ... 4x1737.jpg
Pozdrawiam
Sebo
- sebo_runner
- Świeżak
A jeżeli jest 2005 rok to też powinni na to zarejestrować ? Czy tylko na 2004 rok ?
ZOOM93 on chyba był oclony a litwie , bo jakiś stempel jest
Pozdro
Sebo
ZOOM93 on chyba był oclony a litwie , bo jakiś stempel jest
Pozdro
Sebo
- sebo_runner
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości