Jaka szybka do czarnego kasku???
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jaka szybka do czarnego kasku???
Mam dylemat, nie wiem jaką przyciemnioną szybkę kupić do shoei xr-1100 bo jest kilka do wyboru:
- Orange Iridium (Spectra)
- Gold Iridium (Spectra)
- Silver Iridium (Spectra)
- Blue Iridium (Spectra)
- czarna
Podobają mi się te tęczowe ale nie mam pojęcia jak to się prezentuje z czarnym kaskiem i z czarnym strojem?. Liczę na pomoc bardziej obytych w tym temacie bo to nie mały wydatek jak za sam wizjer.
Pozdrawiam Łukasz
- Orange Iridium (Spectra)
- Gold Iridium (Spectra)
- Silver Iridium (Spectra)
- Blue Iridium (Spectra)
- czarna
Podobają mi się te tęczowe ale nie mam pojęcia jak to się prezentuje z czarnym kaskiem i z czarnym strojem?. Liczę na pomoc bardziej obytych w tym temacie bo to nie mały wydatek jak za sam wizjer.
Pozdrawiam Łukasz
- papdzan
- Świeżak
Nie wiem, czy ktoś Ci tutaj odpowie tak, żebyś był zadowolony. O gustach się w końcu nie dyskutuje. Mnie osobiście szyby iridium się nie podobają (ani w kaskach, ani w motocyklach), więc ja bym brał czarną :] ewentualnie Silver Iridium - nie jest taka oczojebna...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
papdzan nie zrozum mnie zle ale nie uwazasz ze w tej sprawie powinienes sam podjac decyzje?? Nie masz swojego zdania??Zrozumialbym gdybys sie zapytal o walory uzytkowe poszczegolnych szyb ale o dobor koloru szybki?? bierz jaka ci sie osobiscie podoba
-
przemko27vr4 - Świeżak
- Materialmord
- Świeżak
Jak tak, to proponuję Orange/Gold Iridium.
A tak na serio, to weź kask, idź do sklepu i dopasuj sobie. Jak kupujesz na Allegro (albo jakaś sprzedaż wysyłkowa), to najlepiej umów się ze sprzedawcą, żeby wysłał Ci wszystkie rodzaje. W domu sobie na spokojnie wybierzesz, resztę odeślesz i gitara. Zapłacisz co prawda za dodatkową wysyłkę parę groszy, ale lepsze to, niż potem żałować i wstydzić się na ulicę wyjechać
A tak na serio, to weź kask, idź do sklepu i dopasuj sobie. Jak kupujesz na Allegro (albo jakaś sprzedaż wysyłkowa), to najlepiej umów się ze sprzedawcą, żeby wysłał Ci wszystkie rodzaje. W domu sobie na spokojnie wybierzesz, resztę odeślesz i gitara. Zapłacisz co prawda za dodatkową wysyłkę parę groszy, ale lepsze to, niż potem żałować i wstydzić się na ulicę wyjechać

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Nie obraze sie poprostu chciabym wiedziec jaka z nich najbardziej pasuje. Jesli chodzi o walory uzytkowe to chyba one sie raczej nie roznia ale jesli sie myle to mnie poprawcie.
wiem ze powinienem sam wybrac ale internetowe zdjecie nieoddaja zeczywistosci a uzytkownicy tego forum mieli napewno stycznos z wieloma odmianami i dlatego napisaem tego posta.
pozdrawiam Lukasz
wiem ze powinienem sam wybrac ale internetowe zdjecie nieoddaja zeczywistosci a uzytkownicy tego forum mieli napewno stycznos z wieloma odmianami i dlatego napisaem tego posta.
pozdrawiam Lukasz
- papdzan
- Świeżak
Myślę, że do czarnego kasku najbardziej pasuje szybka biała.Za pewne spytasz dlaczego? Otóż dlatego, że będzie ładny kontrast 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
W takim razie wybierz silver irydium.Mam taka w swoim Marushinie,tez czarny tylko w malowaniu.Mysle ze najbardziej bedzie pasowac niz jakies inne kolory. Nie wiem jaki masz motocykl ale z czasem mozesz wymienic szybe w motocyklu i dostaniesz najpredzej srebrna lustrzanke ,wtedy bedziesz mial kontrast
-
przemko27vr4 - Świeżak
Złota też nie byłaby głupia
Ja w ciemnym kasku mam srebrną szybkę i świetnie się prezentuje. Czarna szybka w czarnym kasku też nie jest zła, ale to kwestia tylko i wyłącznie gustu.

-
zadzior - Stały bywalec
-
przemko27vr4 - Świeżak
a powiedzcie mi czy irydium szara a czarna szybka duzo roznia sie w sferze przyciemniania itd.? w ktorej widac lepiej w dzien nawet pochmurny a nie tylko sloneczny
- xede
- Świeżak
W obydwu widać identycznie.
-
zadzior - Stały bywalec
- papdzan
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe