Yamaha R1 szybka obrotomierza
• Strona 1 z 1
Yamaha R1 szybka obrotomierza
Witam jestem posiadaczem Yamahy R1 rocznik 2002, niestety popękała mi szybka od obrotomierza nowa kosztuje grube pieniądze więc moje pytanie brzmi czy do tego modelu pasuje szybka od innego motocykla? ewentualnie czy nie wiecie może gdzie mógłbym kupić uszkodzone zegary z dobrą szybką?, a może po prostu można by dociąć i wstawić zwykłą szybkę tylko czy nie będzie haczyć o wskazówkę?
-
piotrpit - Świeżak
Jeżeli nie jest dużo wypukła to pierwszy lepszy szklarz ci wytnie na wymiar.
Ja u siebie tak robiłem i nie było problemu koszt kilka złotych potem osadź na silikonie i gitara.
Ja u siebie tak robiłem i nie było problemu koszt kilka złotych potem osadź na silikonie i gitara.
-
dominik528 - Świeżak
cienka pleksa, wyciąć na laserze i wkleić na akryl albo coś podobnego (uszczelniającego) koszt jakieś 20zł ze wszystkim.
idź do firmy robiącej pieczątki lub grawerującej wytną ci to bez najmniejszego problemu.
idź do firmy robiącej pieczątki lub grawerującej wytną ci to bez najmniejszego problemu.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Meciek są takie specjalne młotki do roztłukiwania szyb. Może tu też to zadziała.
Szybka najlepiej z plexy glasu. Ja zapłaciłem 20zł z wycięciem laserowym
Szybka najlepiej z plexy glasu. Ja zapłaciłem 20zł z wycięciem laserowym

CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Zbić ? Hmm ... Mam pomysł ale jest to ostateczność i musisz uważać jak cholera. Nawierć na obrzeżach tej szybki delikatnie dziurkę wsadź gwoździk i tak jak by podważaj, a wtedy ona zacznie pękać. Jeżeli nie zrozumiałeś o co mi chodzi to lepiej tego nierób bo licznik rozwalisz. I jeszcze raz powtarzam zrób to naprawdę delikatnie.
A w ogóle po co chcesz tłuc szybkę? Nie da się jej wyjąc normalnie ?
A w ogóle po co chcesz tłuc szybkę? Nie da się jej wyjąc normalnie ?
21.05.10r - A1 zdane
- Amek
- Świeżak
• Strona 1 z 1