80/125 na motorower, co w razie kontroli
• Strona 2 z 2 • 1, 2
QamileQ napisał(a):widział ktokolwiek jak policja goni kogokolwiek na skuterze nagrywając go wideorejestratorem albo namierza suszarą skuter?? bo ja bym chętnie takie coś zobaczył i się pośmiał ... a tak serio to tylko 50ccm jak dorosniesz to kupisz większe wiem że nie wystarcza ale niestety po to ktoś wymyslił te przepisy żeby ich przestrzegac i to nie jest czyjeś widzimisie tylko kwestia bezpieczaństwa nie tylko Twojego ale i innyc "pelnoprawnych" uczestników ruchu. tak j/w widzialem fajne NSR i Aprilki także nawet 50ccm enduro... kwestia kasy, bawic sie z policją nie ma co bo i tak wygraja.
pozdro
A ja widzialem ! nie wiem czy ogladasz czasami "Uwaga Pirat" na TVN turbo

-
zarkanis96 - Świeżak
mlod@1 napisał(a):jesli to 125 to rejestruj na 50 i smigaj tylko pilnuj predkosci zebys nie przekraczal 45 przy psach a przeglad to sie da zalatwic
nie wiem w jaki sposob da sie teraz zrobic przeglad..., ale przeciesz nawet moga zatrzymac do zwyklej kontroli bez powodu to raczej sie pokapuja ze to nie 50ccm bo 125ccm wyglada na nieco wieksza
-
zarkanis96 - Świeżak
nie wiem w jaki sposob da sie teraz zrobic przeglad..., ale przeciesz nawet moga zatrzymac do zwyklej kontroli bez powodu to raczej sie pokapuja ze to nie 50ccm bo 125ccm wyglada na nieco wieksza[/quote]
ale sa modele ktore sa i 50 i 125
125 trzeba umiec jezdzic zeby nie narobic sobie problemow ja juz to mialem z 50 to dziekuje teraz jestem bardziej ostrożny
ale sa modele ktore sa i 50 i 125
125 trzeba umiec jezdzic zeby nie narobic sobie problemow ja juz to mialem z 50 to dziekuje teraz jestem bardziej ostrożny
yamaha xj900,
-
mlod@1 - Świeżak
Harry16 napisał(a):akurat RS 125 od 50 jest dużo większa, sam kapeć z tyłu to jest przepaść.
tak wiem ale teraz to tylko przeglad trzeba a apka nie jest taka wielka
co do kontroli to nie zobacza ze to 125 gdyby chcieli wszystkie tak sprawdzac na pomiar to nikt by nie wyjechal bo nawet 50ccm wyciaga to min 80/90km/h
trzeba pilnowac zeby nie caply jak sie bdz szybko jechac bo nawet mozna wpakowac sie 50 i przekroczysz 45km/h i wolaja prawo m jazdy ja zato mialem przesrane jeszcze nadodatek uciekalem i zrobilem kolizje z nimi
yamaha xj900,
-
mlod@1 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości