SUZUKI BANDIT 1200S
• Strona 1 z 1
SUZUKI BANDIT 1200S
Wiatm
Przepraszam jeśli był już podobny temat. Jak widać po temacie chodzi o Suzuki Bandit 1200S z 2001 roku. Interesuje mnie niemal wszystko: na co zwrócić uwagę przy zakupie motocykla, najczęstsze usterki, jak jest z regulacją gaźnika, jak jest z zawieszeniem. I czy przebieg prawie 73 000 jak na 9letni motocykl to nie za dużo? No i oczywiście jakbyście mieli jakieś rady i opinie od siebie nt. tego motocykla to byłoby super
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Przepraszam jeśli był już podobny temat. Jak widać po temacie chodzi o Suzuki Bandit 1200S z 2001 roku. Interesuje mnie niemal wszystko: na co zwrócić uwagę przy zakupie motocykla, najczęstsze usterki, jak jest z regulacją gaźnika, jak jest z zawieszeniem. I czy przebieg prawie 73 000 jak na 9letni motocykl to nie za dużo? No i oczywiście jakbyście mieli jakieś rady i opinie od siebie nt. tego motocykla to byłoby super

Z góry dziękuję za odpowiedzi
- dominik-a
- Świeżak
Myślę że przebieg nie stanowi wielkiego problemu dla tego silnika, o ile oczywiście był dobrze serwisowany. Przebieg jest moim zdaniem jak najbardziej realny i uczciwy. Dużo ludzi jeździ motocyklami z 2-3 razy większymi przebiegami nie świadomi tego i nie ma problemów
Regulacje są podobno bezproblemowe o proste bo reguluje się śrubkami. A tak w ogóle to sam myślę o dużym bandycie i myślę że jest wart uwagi, o typowych usterkach nie słyszałem jak na razie. Pozdrawiam!

- bolo8
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości