PrzeglÄ…d bezterminowy
• Strona 1 z 1
PrzeglÄ…d bezterminowy
Witam!
Mam takie pytanie.
Planuje kupić motorower ale trzeba go będzie przerejestrować, w dokumentach ma wpisany przegląd bezterminowy(wiem ze od 22 wrzesnia są przeglądy co 2 lata)i właśnie zastanawia mnie to czy jeśli pojdę go przerejestrować czy wyślą mnie przegląd?
Nie chcę robić żadnego przekrętu.
Pozdrawiam.
Mam takie pytanie.
Planuje kupić motorower ale trzeba go będzie przerejestrować, w dokumentach ma wpisany przegląd bezterminowy(wiem ze od 22 wrzesnia są przeglądy co 2 lata)i właśnie zastanawia mnie to czy jeśli pojdę go przerejestrować czy wyślą mnie przegląd?
Nie chcę robić żadnego przekrętu.
Pozdrawiam.
- Yazda
- Świeżak
i ważnośći badania technicznego , co 2 lata się trzymaj
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Zadzwoń do Wydziału Komunikacji - dowiesz się.
Obstawiam że wyślą.
Obstawiam że wyślą.
http://motomaniax.pl/ - serwis Ducati | http://www.motorakowski.pl/ - serwis Kawasaki | | Nie pomagam w oględzinach motocykli.
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Nie, Nie, Nie!
Nie wyślą Cię od razu na przegląd. Od 22 Września ubiegłego roku przerejestrowywałem juz kilka motorowerów, w tym jeden nowy. W każdym przypadku miałem datę ważności przeglądu na rok, jedynie w tym nowym na 2 lub 3 lata(nie pamiętam już bo sprzedany dawno temu)

- agg476
- Świeżak
Mam pytanie jak ja mam juz zarejestrowany skuter i mam bezterminowo to czy bede musiał zrobić przegląd???
- falki93sowa2
- Świeżak
oczywiście, w ciągu 2 lat od ostatniego przeglądu
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości