[Aktualności] Pytaliście Bartka Wiczyńskeigo
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Pytaliście Bartka Wiczyńskeigo
Dyskusja na temat: Pytaliście Bartka Wiczyńskeigo
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pytaliście Bartka Wiczyńskeigo
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pytaliście Bartka Wiczyńskeigo
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać kolego Bidon nie masz pojęcia o wyścigach....Komentatorzy napisał(a):Hamowanie na wyjściu z zakrętu? To na pewno mistrz Polski?<br><hr>Bidon<br>

<br><hr>at
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rewelacyjny wywiad! Aż go sobie skopiowałem i zapisałem. Nie wiedziałem że używa się hamulca przy wyjściach, a faktycznie wydaje się to bardzo logiczne.<br><hr>Kiełbas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Normalnie Świder Ty to masz łeb... zajebisty pomysł i dobrze dobrany rozmówca na przetarcie tematu.
Jeszcze raz BRAWO za koncepcje-sama się broni(pomyśl o podobnej akcji co drugą runde MP jestem pewny że ciekawscy zasypią Ciebie pytaniami, ja jestem w tej szczęśliwej sytuacji że info zasięgam u źródła;) ale THX
A o Wilku można mówić wiele ale (co nudnawe;) tylko dobrze. W normalnych rynkowych warunkach byłby doskonałą maszynką promocyjną i marketingową i bił się o puchary w Europie-jestem przekonany że z sukcesami.
Instrukcja dla koleżanki która dopytywała o Bartka: Przyjedź przez trzy kolejne weekendy na imprezy w Skierniewicach(w klubikach) a na pewno poznasz Bartka;)) <br><hr>Ralph199
Jeszcze raz BRAWO za koncepcje-sama się broni(pomyśl o podobnej akcji co drugą runde MP jestem pewny że ciekawscy zasypią Ciebie pytaniami, ja jestem w tej szczęśliwej sytuacji że info zasięgam u źródła;) ale THX
A o Wilku można mówić wiele ale (co nudnawe;) tylko dobrze. W normalnych rynkowych warunkach byłby doskonałą maszynką promocyjną i marketingową i bił się o puchary w Europie-jestem przekonany że z sukcesami.
Instrukcja dla koleżanki która dopytywała o Bartka: Przyjedź przez trzy kolejne weekendy na imprezy w Skierniewicach(w klubikach) a na pewno poznasz Bartka;)) <br><hr>Ralph199
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości