Pytanie o kawasaki zx9r smieszne troche :P
• Strona 1 z 1
Pytanie o kawasaki zx9r smieszne troche :P
Witam!!
Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje takie coś jak zabezpieczenie sprzęgłem ?? a mianowice żeby motor pracował trzeba trzymać sprzęgło po puszczeniu motor gaśnie ?
to jest dokładnie ten motor http://moto.allegro.pl/item1005122649_kawasaki_zx9r_raty_okazja_transport_raty.html (otwórz link)
Dokładnie go obejrzałem
pozdrawiam
Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje takie coś jak zabezpieczenie sprzęgłem ?? a mianowice żeby motor pracował trzeba trzymać sprzęgło po puszczeniu motor gaśnie ?
to jest dokładnie ten motor http://moto.allegro.pl/item1005122649_kawasaki_zx9r_raty_okazja_transport_raty.html (otwórz link)
Dokładnie go obejrzałem
pozdrawiam
- Xavannix
- Świeżak
nie nie był na biegu na luzie. trzymasz- puszczasz i gaśnie tak jagbys go gasił to według mnie jest śmieszne bo co na długich światłach albo jak rozgrzewam motor to sprzęgło trzymać heheh i wogule na zdjęciach jest ok mówił ze tylko malowany, a okazało się opona tylna spalona stopka wygięta oberwane zaczepy od lampy łożyska przód do wymiany tarcze hamulcowe przednie bicie około 5mm lagi krzywe i nie wiem jak z Tylem bo już zrezygnowałem
- Xavannix
- Świeżak
na moje popsuty czujnik luzu i stopki bocznej - moto mysli ze jest na biegu i na stopce i nie pozwala odjechac.
tylko nie wiem jak to by mialo dzialac ze jak masz bieg to juz normalnie chodzi, ktos pewnie cos majstrowal
w moim kawasaki, jak stoi na stopce i na biegu, to po puszczeniu sprzegla wlasnie gasnie
tylko nie wiem jak to by mialo dzialac ze jak masz bieg to juz normalnie chodzi, ktos pewnie cos majstrowal
w moim kawasaki, jak stoi na stopce i na biegu, to po puszczeniu sprzegla wlasnie gasnie

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
U mnie tak jest w GSX-R. Nie wiem jak w kawie. W każdym razie ta ZX-9tka z fot już wyglądała na niźle rozwaloną. Kolor plastików nieoryginalny, niestandardowe lusterka, pęknięta czacha, wydaje mi się że podnóżek prawy też wygięty... no i oczywiście cena prześmieszna ;->
-
lonewolf - Bywalec
Umyty napęd nowy nie jest to raz... Dwa, że nikt normalny nie sprzedaje sporta z 99roku za 6500zł... Nie kupuj kibla bo wylądujesz jak ja... Mi się poszczęściło dostałem piec w prezencie... Ale jak wydasz ostatnią kasę na tego sprzęta a wyjdzie, że to mina to będziesz sprzedawał go na graty... W tej kasie jakbym kupował coś innego to szukałbym SV650
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości