Cbr 600 jako 1 motor (Po raz kolejny)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kamusial ja to wszystko rozumiem mm ale szkoda jest mi placic i kupic cos co mi sie poprostu nie podoba. No bo wszystkie inne motory ktore doradzacie na tym forum ktore sa znacznie wolniejsze i lepsze dla osoby poczatkujacej poprostu mi sie mega nie podobaja. Wiec sam nie wiem mm nigdy nie kupuje tego co mi sie nie podoba. A w tym wypadku musial bym kupic cos co mi sie nie podoba i jeszcze tym jezdzic ?
Dzieki za info dotyczace usterek, jest cos wiecej czy raczej tylko to ? (Oczywiscie rozumiem ze teorestycznie wszystko moze byc popsute. Pytam tylko i wylacznie o takie czeste awarie dla danego modelu)
Dzieki za info dotyczace usterek, jest cos wiecej czy raczej tylko to ? (Oczywiscie rozumiem ze teorestycznie wszystko moze byc popsute. Pytam tylko i wylacznie o takie czeste awarie dla danego modelu)
Honda CBR 600F4i, 03
-
DajmosX - Świeżak
DajmosX:
"i nie zgodzil bym sie z caliber1986 ze majac sportowa 600 odrazu trzeba nia szybko jezdzic i o to w niej tak na prawde tylko chodzi mmm jest duzo osob ktore maja np 911 turbo lub ferrari a tak na prawde nigdy nie jezdza tymi samochodami tak jak powini poprostu sa w nich zakochani i maja na uwadze ich osiagi i sportowa historie ale widza w nich dusze i cos wiecej niz same konie mechaniczne, i nie klamiac napisze ze mam podobnie.
"
Ja cos takiego napisalem????? w ktorym miejscu?

"i nie zgodzil bym sie z caliber1986 ze majac sportowa 600 odrazu trzeba nia szybko jezdzic i o to w niej tak na prawde tylko chodzi mmm jest duzo osob ktore maja np 911 turbo lub ferrari a tak na prawde nigdy nie jezdza tymi samochodami tak jak powini poprostu sa w nich zakochani i maja na uwadze ich osiagi i sportowa historie ale widza w nich dusze i cos wiecej niz same konie mechaniczne, i nie klamiac napisze ze mam podobnie.
"
Ja cos takiego napisalem????? w ktorym miejscu?

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
"OMG. Nie moge zrozumiec jak mozna marzyc o kupnie CBR 600 i chciec ja zdlawic? "
Nie wiem moze zle cie zrozumialem ale myslalem ze masz na mysli to ze ktos kto nie chce szybko jezdzic nie kupuje cbrki bo to motor tylko i wylacznie do szybkiej jazdy mmm
Nie wiem moze zle cie zrozumialem ale myslalem ze masz na mysli to ze ktos kto nie chce szybko jezdzic nie kupuje cbrki bo to motor tylko i wylacznie do szybkiej jazdy mmm
Honda CBR 600F4i, 03
-
DajmosX - Świeżak
hehe. nie o to mi chodzilo. Raczej mialo to pokazac ze nie trzeba zdlawiac jesli sie wie jak sie bedzie jezdzic 

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości