R6
• Strona 1 z 1
R6
WITAM! nowy Jestem
Niedawno zakupiłem sobie noweczke (200km) na liczniczku Yamahe R6.Niemam jeszcze ziomków na motorkach i pisze tu
.Mam pytanko w zasadzie dwa.Jakie jest odpowiednie ciśnienie w przednim i tylnim kole ? oponki tyl:190 na 50 felga 17 cali, przodek: 100 na 70 felga tez 17 calowa.
Jak ktoś wie to prosze pisać.

Jak ktoś wie to prosze pisać.
- Wojtek69
- Świeżak
oż w morde niech bóg sie nad tobą zlituje chodziło o rozmiar opony nie ciśnienie Richi mial R6 więc będzie wiedzial ale ciśnienie to chyba jakieś 2 atm z przodu a z tyłu coś koło 3 atmosferek
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
THX!
spoxik ja żle przeczytałem( żle zrozumiałem ) jestem po 30godzinkach pracy więc z moim myśleniem dziś nie jest za dobrze
A co do książki to jest jast jakies 200km od wawy zamknięta po kluczem w domq i dojścia do niej niemam chwilowo a wcześniej zapomniałem sobie poczytać.
POZDRO!!
spoxik ja żle przeczytałem( żle zrozumiałem ) jestem po 30godzinkach pracy więc z moim myśleniem dziś nie jest za dobrze

A co do książki to jest jast jakies 200km od wawy zamknięta po kluczem w domq i dojścia do niej niemam chwilowo a wcześniej zapomniałem sobie poczytać.
POZDRO!!

- Wojtek69
- Świeżak
wojtek chodzi o to ze napisales bzdury o wlasnym motocyklu, co kiepsko swiadczy o tobie, bo masz inne wymiary opon niz to napisales, nie masz wcale 190/100 tylko 180/120 opony
a cisnienie jak kto lubi, ksiazkowo jest tyl cos ciut ponad 2 atm przod 2amt, ja pompowalem zawsze tyl prawie 2,5 atm
a cisnienie jak kto lubi, ksiazkowo jest tyl cos ciut ponad 2 atm przod 2amt, ja pompowalem zawsze tyl prawie 2,5 atm
<a href="http://www.v10.pl">V10.pl</a>, <a href="http://www.wroom.pl">Wroom.pl</a>
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
-
Richie - Administrator
A co do cisnień..czasem troszke tez zależy to od samej opony, zdazyło się pare razy, że mimo przepisowego dmuchniecia jechało się jakoś tak kiepsko. Wystarczyło jednak dodymac lub spuscić powietrza i było git...musisz to brac na własne odczucia...zakładając, że moto nie istnieje tylko na obrazku:)
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
A to inna sprawa..tez takich znam. Ostatnio jeden typ gadał, ze mu jakiś wadliwy sprzet sprzedali bo na gume nie idzie. Koleś wziął i piona z gazu postawił i się kolo zamknął...ale gnicie z malkontenta było na maksa"oooo naprawiła się:D"
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości