[honda cbr f4] zmiana opony
• Strona 1 z 1
[honda cbr f4] zmiana opony
witam
Obecnie posiadam z tyłu oponę metzeler sportec m1 , chciałbym ją wymienić na coś dobrego. Myślałem nad zakupem pilot road tylko nie wiem czy , można kupić coś dobrego do 200 zł. Na nową mnie nie stać , a nie chciałbym kupić jakiegoś bubla. Czy za tą kasę można kupić coś nie łatanego na jeden sezon ?
pozdrawiam i proszÄ™ o jakieÅ› propozycje
Obecnie posiadam z tyłu oponę metzeler sportec m1 , chciałbym ją wymienić na coś dobrego. Myślałem nad zakupem pilot road tylko nie wiem czy , można kupić coś dobrego do 200 zł. Na nową mnie nie stać , a nie chciałbym kupić jakiegoś bubla. Czy za tą kasę można kupić coś nie łatanego na jeden sezon ?
pozdrawiam i proszÄ™ o jakieÅ› propozycje
Ostatnio edytowano 21/4/2010, 10:36 przez rzydu22, łącznie edytowano 1 raz
-
rzydu22 - Świeżak
-
patryk83 - Bywalec
współczynnik zużycia jest wprost proporcjonalny do lekkości posługiwania się manetką, ilości przebywanych kilometrów i odwrotnie proporcjonalny do stanu opony przed założeniem.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
zadnych konkretow sie nie dowiedzialem... typu "kupilem taka i taka opone z takim bieznikiem , starczyla na tyle i tyle".
normalne ze kazda opone moge spalic w jeden dzien ale nikt nie kupuje opon co miesiac tylko na dluzszy czas...
ale dziekuje za starania
normalne ze kazda opone moge spalic w jeden dzien ale nikt nie kupuje opon co miesiac tylko na dluzszy czas...
ale dziekuje za starania
-
rzydu22 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości