[Derbi GPR 50 r] Olej w tarczach sprzegla
• Strona 1 z 1
[Derbi GPR 50 r] Olej w tarczach sprzegla
Witam,
wie ktos ile powinno byc oleju w Derbi GPR 50 R z 1999r. Ostatnio zmienilalem tarcze sprzeglowe i przy okazji wymienilem olej. Kupile litr Motula 2T, a mechanik wrocil mi 700 ml. Jak sie go o to spytalem, to powiedzial ze ma byc do "srubki" nalane.
Stad moje pytanie: Ile powinno byc oleju?
Edit. Poprawione
wie ktos ile powinno byc oleju w Derbi GPR 50 R z 1999r. Ostatnio zmienilalem tarcze sprzeglowe i przy okazji wymienilem olej. Kupile litr Motula 2T, a mechanik wrocil mi 700 ml. Jak sie go o to spytalem, to powiedzial ze ma byc do "srubki" nalane.
Stad moje pytanie: Ile powinno byc oleju?
Edit. Poprawione
Ostatnio edytowano 20/4/2010, 07:13 przez karolc, łącznie edytowano 1 raz
- karolc
- Świeżak
u góry jest regulamin, prosze zmienić tytuł na regulaminowy, bo inaczej wyrzuce.
swoją drogą trzeba być bystrym żeby nie spostrzec w jaki sposób są inne tematy pisane.
swoją drogą trzeba być bystrym żeby nie spostrzec w jaki sposób są inne tematy pisane.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
powinno wejść 700/750ml :O
a ten mechanik to jakiś wiesiek co w szopie robi , a z zawodu stolarz? Racje ma że do śrubki tej takiej z boku ma być zalane. Ale on pewnie wlał i to dobrze nie zdążyło ściec i nie wyrównało się a ten już zabrał się za skręcanie ... ja do gpr i sendy zawsze lałem 700 / 750 i było okej
a ten mechanik to jakiś wiesiek co w szopie robi , a z zawodu stolarz? Racje ma że do śrubki tej takiej z boku ma być zalane. Ale on pewnie wlał i to dobrze nie zdążyło ściec i nie wyrównało się a ten już zabrał się za skręcanie ... ja do gpr i sendy zawsze lałem 700 / 750 i było okej
21.05.10r - A1 zdane
- Amek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości