ROMET SOFT CHOPPER 125
• Strona 1 z 1
ROMET SOFT CHOPPER 125
myślę nak kupnem choppera o nie dużym silniku. dzisiaj zauważyłem w internecie na stronie rometa fajnego chopperka http://www.motors.romet.pl/pl/oferta/motocykle/2010/art766.html (otwórz link)
czy opłaca sie kupować taki motor??
czy opłaca sie kupować taki motor??
- luckerpl
- Świeżak
g prawda, Romet zaczął robić na prawdę dobre moto, tylko trzeba je bardziej "pielęgnować" niż inne, napisz do Senekkorzenna on coś Ci powie na ten temat
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Nawet ciekawie wyglÄ…da ten "nowy model WSKi"
Zapewne jak piszą jest poręczny bo jest... lekki...
Tutaj dużo osób popełnia błąd w założeniach... Ja np bardzo chciałem cbr1000f (300kg), kupiłem gsxf'a (235kg) i jak miałem wyskoczyć po bułki do sklepu to wolałem rowerem jechać niż wyciągać tego kloca... Teraz mam SC28 fajerka (205kg) nie jest źle... Ale jak patrze jak kumpel tomek wyciąga KingWay chopperka, który waży... nie wiem... 80-90kg?!? i pryta tym do sklepu to aż miło...
Wracając do meritum, jeśli taki chopperek potrzebny ci do kręcenia się w koło domku, lubisz sobie podłubać, ale nie solidnie remontować, nie zamierzasz trzaskać nim tras 2000km to bierz...
Będzie wymagał troszkę więcej opieki i dbania niż nowa honda, czy yamaha, ale na pewno nie więcej niż stara wysłużona maszyna w tej samej kasie...
O teraz się dopatrzyłem (...) Masa pojazdu gotowego do jazdy: 108 [kg] (...) <- tą wartość pokochasz

Tutaj dużo osób popełnia błąd w założeniach... Ja np bardzo chciałem cbr1000f (300kg), kupiłem gsxf'a (235kg) i jak miałem wyskoczyć po bułki do sklepu to wolałem rowerem jechać niż wyciągać tego kloca... Teraz mam SC28 fajerka (205kg) nie jest źle... Ale jak patrze jak kumpel tomek wyciąga KingWay chopperka, który waży... nie wiem... 80-90kg?!? i pryta tym do sklepu to aż miło...
Wracając do meritum, jeśli taki chopperek potrzebny ci do kręcenia się w koło domku, lubisz sobie podłubać, ale nie solidnie remontować, nie zamierzasz trzaskać nim tras 2000km to bierz...
Będzie wymagał troszkę więcej opieki i dbania niż nowa honda, czy yamaha, ale na pewno nie więcej niż stara wysłużona maszyna w tej samej kasie...
O teraz się dopatrzyłem (...) Masa pojazdu gotowego do jazdy: 108 [kg] (...) <- tą wartość pokochasz

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości