Przegląd techniczny motocykla - Wrocław
• Strona 1 z 1
Przegląd techniczny motocykla - Wrocław
Witam.
Jak w temacie - chcę zrobić przegląd moto po delikatnym szlifie (niby wszystko działa, biegi wchodzą, silnik odpala, ale tak dla świętego spokoju
).
W związku z tym mam pytanie: polecacie jakąś stację kontroli, w której zrobią mi rzetelny przegląd?
Ja znalazłem coś takiego: http://www.serwismotocyklowy.com/serwis.html
Korzystał ktoś może z ich usług?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
Jak w temacie - chcę zrobić przegląd moto po delikatnym szlifie (niby wszystko działa, biegi wchodzą, silnik odpala, ale tak dla świętego spokoju

W związku z tym mam pytanie: polecacie jakąś stację kontroli, w której zrobią mi rzetelny przegląd?
Ja znalazłem coś takiego: http://www.serwismotocyklowy.com/serwis.html
Korzystał ktoś może z ich usług?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
www.bike4you.pl - nawet powypadki robią na gotowo z malowaniem włącznie 

<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
@Trimix
Moto już doprowadziłem wizualnie do porządku, teraz do pełni szczęścia potrzebuję jeszcze potwierdzenia, że z moją Kawą jest wszystko w ok (technicznie rzecz biorąc) ;]
A co do samego przeglądu w bike4you, to z cennika wynika, że 200zł chcą. Lekka przesada...
Moto już doprowadziłem wizualnie do porządku, teraz do pełni szczęścia potrzebuję jeszcze potwierdzenia, że z moją Kawą jest wszystko w ok (technicznie rzecz biorąc) ;]
A co do samego przeglądu w bike4you, to z cennika wynika, że 200zł chcą. Lekka przesada...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
kowal_71 napisał(a):A co do samego przeglądu w bike4you, to z cennika wynika, że 200zł chcą. Lekka przesada...
czytaj proszÄ™ ze zrozumieniem , a mianowicie , jest tam napisane tak :
Przegląd ogólny moto przy zakupie / wyjazdy z klientem 200,00 zł
<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
@Raczek_6
Tak jak napisałem w 1. poście: nie było kolizji żadnej, po prostu chcę się upewnić, że wszystko jest w porządku.
@Trimix
Czytałem ze zrozumieniem i jedyny punkt w cenniku, który miał coś wspólnego z przeglądem, to właśnie ten
ale napisałem na gadu do ziomka z warsztatu i "przeglad jes bezcenny tz. bezpłatny
".
Tak jak napisałem w 1. poście: nie było kolizji żadnej, po prostu chcę się upewnić, że wszystko jest w porządku.
@Trimix
Czytałem ze zrozumieniem i jedyny punkt w cenniku, który miał coś wspólnego z przeglądem, to właśnie ten

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości