Gdzie na jednodniowy wypad z Wrocławia?
• Strona 1 z 1
Gdzie na jednodniowy wypad z Wrocławia?
Cześc,
gdzie robicie jednodniowe wypady weekendowe w okolicach Wrocławia?Blizszych lub dalszych?
pozdro
gdzie robicie jednodniowe wypady weekendowe w okolicach Wrocławia?Blizszych lub dalszych?
pozdro
shl, mz etz 250, kawasaki gpz 500, honda cb500, ktm 640lc4 sm, KAWASAKI ZRX1200
-
koralgol44 - Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Jak Ci się chce a nigdy nie byłeś to do Jarocina możesz podjechać to tylko 100km od Wrocka, tyle tylko że tu nic ciekawego nie ma
Tylko wieeeelka dziura.

Tylko wieeeelka dziura.
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
Ja jeszcze tak dla przyjemności to robie sobie trasę Wrocław - dzierżoniów - bielawa -nowa ruda (między bielawą i nową rudą jedzie się przez fajną góre, ładny asfalt i piękne ósemeczki z górki i pod górkę tak ,że można poćwiczyć zakręty) - wałbrzych - wrocław.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Dla jednego bedzie 100km na jeden dzien a dla drugiego 300km...
Z Wroclawia mozna dosc szybko skoczyc do Czech np. przez SzklarskÄ… Porebe.
W sumie nawet do Pragi nie jest daleko...
Lub miasteczko skalne w Adrspachu...
Ladna trasa
Z Wroclawia mozna dosc szybko skoczyc do Czech np. przez SzklarskÄ… Porebe.
W sumie nawet do Pragi nie jest daleko...
Lub miasteczko skalne w Adrspachu...
Ladna trasa

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Walim, Szklarska Poręba- Świeradów, Kłodzko, Lądek Zdrój- Złoty Stok 20km serpentyn, Droga z Karpacza- Kowar na Okraj, do Lubawki - sooper widoki a na Okraju jest przejście do Czech
Brzeg, Częstochowa dla chcących. Wszystko blisko
Brzeg, Częstochowa dla chcących. Wszystko blisko
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
1) Wrocław - Ząbkowice Śl. - Kamieniec Ząbkowicki - Złoty Stok - Lądek Zdr. - Stronie Śląskie (do Jaskini niedźwiedziej latem lub na Czarną Górę na wiosnę)
2) Wrocław - Kłodzko - Polanica Zdr. - Zieleniec --- po remoncie, świetna nawierzchnia z masą serpentyn i można przejechać na Spaloną - trasą wśród lasów, którą dawniej przebiegał Dolnośląski Rajd Zimowy ocierając się o granicę z Czechami.
2) Wrocław - Kłodzko - Polanica Zdr. - Zieleniec --- po remoncie, świetna nawierzchnia z masą serpentyn i można przejechać na Spaloną - trasą wśród lasów, którą dawniej przebiegał Dolnośląski Rajd Zimowy ocierając się o granicę z Czechami.
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
dzieki chlopaki,
odezwe sie zatem w sezonie.
pozdro
odezwe sie zatem w sezonie.
pozdro
-
koralgol44 - Świeżak
Genji napisał(a):1) Wrocław - Ząbkowice Śl. - Kamieniec Ząbkowicki - Złoty Stok - Lądek Zdr. - Stronie Śląskie (do Jaskini niedźwiedziej latem lub na Czarną Górę na wiosnę)
Na odcinku Złoty Stok -Lądek Zdr. jest kamień, głaz raczej upamiętniający śmierć w tym miejscy kierowcy rajdowego. Pewnie większośc nie pamięta Andrzej Bublewicza, ale to tam owinął się samochodem wokół drzewa

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror napisał(a):Genji napisał(a):1) Wrocław - Ząbkowice Śl. - Kamieniec Ząbkowicki - Złoty Stok - Lądek Zdr. - Stronie Śląskie (do Jaskini niedźwiedziej latem lub na Czarną Górę na wiosnę)
Na odcinku Złoty Stok -Lądek Zdr. jest kamień, głaz raczej upamiętniający śmierć w tym miejscy kierowcy rajdowego. Pewnie większośc nie pamięta Andrzej Bublewicza, ale to tam owinął się samochodem wokół drzewa
Za kazdym razem gdy tamtedy przejezdzam autkiem z ojcem albo dziadkiem to mi to przypominają.A ja potem znajomym pokazuje.I tak w kółko...
-
koralgol44 - Świeżak
Meciek napisał(a):Ja jeszcze tak dla przyjemności to robie sobie trasę Wrocław - dzierżoniów - bielawa -nowa ruda (między bielawą i nową rudą jedzie się przez fajną góre, ładny asfalt i piękne ósemeczki z górki i pod górkę tak ,że można poćwiczyć zakręty) - wałbrzych - wrocław.
Mam okazję je ćwiczyć ostatnio, narazie jeszcze tylko autem, ale to też frajda, w niektórych miejscach podnosi się adrenalina dosyć wysoko...szczególnie jak jedzie się nocą....
Do zobaczenia na trasie - czymkolwiek to nie będzie

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
dormarcia napisał(a):Mam okazję je ćwiczyć ostatnio, narazie jeszcze tylko autem, ale to też frajda, w niektórych miejscach podnosi się adrenalina dosyć wysoko...szczególnie jak jedzie się nocą....
Do zobaczenia na trasie - czymkolwiek to nie będzie
maluchem to i adrenalina na prostej podskakuje

a ja pare dni temu z kolega gonilismy oktavie w nocy, jechcalismy ok 160 przez wioske a octavia zostawiałą nas w tyle

- fandzoilisz
- Bywalec
fandzoilisz napisał(a):dormarcia napisał(a):...czymkolwiek to nie będzie
a ja pare dni temu z kolega gonilismy oktavie w nocy, jechcalismy ok 160 przez wioske a octavia zostawiałą nas w tyle
Hahahaha. zgadza siÄ™.
To wy byliście?

Trzeba było dać jakiś znak zatrzymałabym się.
Jechaliście czerwonym peugotem 407 sportem?
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
Terror napisał(a):Genji napisał(a):1) Wrocław - Ząbkowice Śl. - Kamieniec Ząbkowicki - Złoty Stok - Lądek Zdr. - Stronie Śląskie (do Jaskini niedźwiedziej latem lub na Czarną Górę na wiosnę)
Tam od razu nie pamieta..bo co..bo Chołowczyc jest ? Poza nimi dwoma i jeszcze jednym śp. Kuligiem to nie mamy innych kierowców obecnie prezentujacych taki poziom

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
dormarcia napisał(a):fandzoilisz napisał(a):dormarcia napisał(a):...czymkolwiek to nie będzie
Hahahaha. zgadza siÄ™.
To wy byliście?![]()
Trzeba było dać jakiś znak zatrzymałabym się.
Jechaliście czerwonym peugotem 407 sportem?
Jakby to był 407 Sport to chyba sytuacja byłaby odwrotna...ale sporo zależy od tego co za kółkiem siedzi, więc...wstyd panowie jeśli to wy

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Ależ Aryan... Ty przecież jesteś z Olsztyna czy coś takiego?
Co Cię przywiało na Dolny Śląsk?
Tomku masz rację, często wiele zależy od kierowcy, ale ja Hołkiem raczej nie jestem.....
Co Cię przywiało na Dolny Śląsk?
Tomku masz rację, często wiele zależy od kierowcy, ale ja Hołkiem raczej nie jestem.....
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
- fandzoilisz
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości