Fotoradar pstryknÄ…Å‚ fotke motocykl na Angielskich blachach
• Strona 1 z 1
Fotoradar pstryknÄ…Å‚ fotke motocykl na Angielskich blachach
Dzisiaj fotoradar pstryknął mi fotkę od tyłu, motocykl jest na Angielskich blachach czy ominie mnie mandat czy raczej mogę się go spodziewać?
- maciek1985
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
też robią
część fotoradarów jest na przód, część na tył
kiedyś czytłem o przymiarce, że wszystkie w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości mają zostać ustawione na tył
część fotoradarów jest na przód, część na tył
kiedyś czytłem o przymiarce, że wszystkie w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości mają zostać ustawione na tył
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Zastanawia mnie tylko jedno, jak zauważyłeś (zapierdalając), że fotoradar zrobił Ci zdjęcie skoro był za tobą? No chyba, że w lusterku...
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
mnie ogolnie ciekawi jak sprawa z foto raderem czy on powiedzmy robiac Ci zjdiecie od tylu jest ustawiony po prawej stronie czy lewej od jezdni? bo wiadomo ze duzo radarow jest tak pustawianych ze moglaby z lewej strony cykac w plecy nam a Tym z rpzeciwko od przodu
mam nadzieje ze napisalem zrozumiale, wiec jak bylo z tym radarem?
mam nadzieje ze napisalem zrozumiale, wiec jak bylo z tym radarem?
- xede
- Świeżak
wszystko zależy od szerokokotności obiektywu, bądź co bądź to odmiana aparatu fotograficznego, choć przypuszczam, że są na tyle dobre by robić zdjęcia zarówno z prawej jak i lewej strony
przecież z przenośnymi też różnie po drogach stają
przecież z przenośnymi też różnie po drogach stają
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
pisząc przód lub tył rozmawialiśmy o kierunku w którym są ustawione (do lub od kierowcy)
-
madcap - Administrator
Jak rejestrujesz motocykl na Siebie to mogą po tym znaleźć sprawcę.
http://motomaniax.pl/ - serwis Ducati | http://www.motorakowski.pl/ - serwis Kawasaki | | Nie pomagam w oględzinach motocykli.
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości