który?
• Strona 1 z 1
który?
siema mam 15 lat i chce sobie kupic jakis moto i zastanawiam sie który wybrac gdyz mam pare które mi by sie podobały yamaha dt 80 suzuki ts 50 honda mtx 80 jezeli znacie jeszce jakies fajne moto tak do 2.5 tysi do rejstracji to napiszcie (nie chce zadnych chinoli!) dzieki 

- nike06
- Świeżak
suzuki ts 50 polecam. Miałem przez 1,5 roku i nic przy nim nie robiłem... Tylko paliwo i jazda...
"Ścigaczy 50" nie polecam... Endurko z założenia pierdzi jak jest wyczynowe... W "ścigu" pierdzenie jest niechciane... Enduro ma większą funkcjonalność. Ściga kupuje się do szybkiej jazdy. A szybka jazda i 50cm pojemności się wykluczają... W klasie 50<->125 każdemu polecam enduro... Nie robi śmiechu, a jego waga pozwala na naprawde efektowną i popisową jazdę...
"Ścigaczy 50" nie polecam... Endurko z założenia pierdzi jak jest wyczynowe... W "ścigu" pierdzenie jest niechciane... Enduro ma większą funkcjonalność. Ściga kupuje się do szybkiej jazdy. A szybka jazda i 50cm pojemności się wykluczają... W klasie 50<->125 każdemu polecam enduro... Nie robi śmiechu, a jego waga pozwala na naprawde efektowną i popisową jazdę...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości