Kawa ER-6F
• Strona 1 z 1
Kawa ER-6F
Nie mogę znaleźć zbyt wielu informacji na jego temat. Może ktoś z Was ma i podzieli się uwagami nt. tego sprzęta? Interesuje mnie czy nadaje się na pierwsze moto (podobno tak ale jednak to spora moc), jak to jest z turystyką no i ogólne wrażenia z użytkowania. Pozdro
- michalsz21
- Świeżak
Chętnie się podczepię pod ten wątek
Najpierw co wiem.
Sam rozważam ten sprzęt, ale na drugie moto (po bandit 600s).
W zasadzie jedyne co mnie przekonuje to dwa fakty:
- dwa cylindry -> mocniejszy dół (a nie lubię kręcić)
- lżejszy i poręczniejszy od bandziora
W testach porównawczych z SV650S potrafił pokazać się naprawdę z dobrej strony, czasami o włos zwyciężał, czasami przegrywał...w porównaniach z czterocylindrowcami też różnie bywało...i sam mam ciągle mieszane uczucia.
Mocą osobiście bym się za bardzo nie przejmował, to nie jest jakiś potwór a i piszą, że da radę ją spokojnie dozować. Ważniejsza jest wyobraźnia i ostrożny nadgarstek.
W każdym razie - ktoś tym jeździ? Nadawałby się na dłuższe wypady we dwoje? Ewentualnie może kojarzycie gdzie jest salon w którym można by sprawdzić to moto?

Najpierw co wiem.
Sam rozważam ten sprzęt, ale na drugie moto (po bandit 600s).
W zasadzie jedyne co mnie przekonuje to dwa fakty:
- dwa cylindry -> mocniejszy dół (a nie lubię kręcić)
- lżejszy i poręczniejszy od bandziora
W testach porównawczych z SV650S potrafił pokazać się naprawdę z dobrej strony, czasami o włos zwyciężał, czasami przegrywał...w porównaniach z czterocylindrowcami też różnie bywało...i sam mam ciągle mieszane uczucia.
Mocą osobiście bym się za bardzo nie przejmował, to nie jest jakiś potwór a i piszą, że da radę ją spokojnie dozować. Ważniejsza jest wyobraźnia i ostrożny nadgarstek.
W każdym razie - ktoś tym jeździ? Nadawałby się na dłuższe wypady we dwoje? Ewentualnie może kojarzycie gdzie jest salon w którym można by sprawdzić to moto?
- hank_m
- Świeżak
Nadaje się na 1-wsze moto, silnik 650, 2 cylindry, bardzo przyjemny moment obrotowy, niskie spalanie, nie złe osiągi, wygodna pozycja kierowcy + osłony przed wiatrem.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości