Honda cre 50 hm czy Derbi senda SM
• Strona 1 z 1
Honda cre 50 hm czy Derbi senda SM
Mam zamiar kupić Honda cre 50 hm lub Derbi senda SM 50 ale nie wiem co wybrać...
Myślałem nad hondą i do niej wsadzić jakieś oponki pół szosa pój teren i śmigać po ulicy i do lasu czasem, honda jest mocniejsza tyle że brak licznika i kierunków ale da sie dorobic.A senda tylko na ulice bo mało siły, ale troszke lepiej wygląda bo to sm, ale honde też można ładnie zrobić
Doradźcie mi co wybrać ;D ;D
I jeszcze mi doradźcie co lepiej enduro czy supermoto i zaproponujcie jakieś motorki powyżej roku 2000r. A kasa to 4000-4200
Myślałem nad hondą i do niej wsadzić jakieś oponki pół szosa pój teren i śmigać po ulicy i do lasu czasem, honda jest mocniejsza tyle że brak licznika i kierunków ale da sie dorobic.A senda tylko na ulice bo mało siły, ale troszke lepiej wygląda bo to sm, ale honde też można ładnie zrobić

I jeszcze mi doradźcie co lepiej enduro czy supermoto i zaproponujcie jakieś motorki powyżej roku 2000r. A kasa to 4000-4200
- aprilia123
- Świeżak
A można do niej wsadzić szosówki i śmigać tylko po ulicy?? Honda jest do terenu i czy jazda tylko po ulicy będzie tak jakby cięzka dla silnika tzn. takie obroty itp...??
- aprilia123
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości