Tabliczka znamionowa zx6r
• Strona 1 z 1
Tabliczka znamionowa zx6r
Witam wszystkich fanów jednośladów, chcialbym sie dowiedzieć czy kawasaki zx6r z 1997 roku posiada tabliczke znamionowa, gdyż mój braciszek kupil moto w Anglii i chce zarejestrowac go w PL, z przegladem nie bylo problemów bo ma bity nr ramy lecz koleś od przegladu powiedzial mu zeby lepiej byla w razie kontroli przez policje. Zaś znajomy który siedzi w temacie mowil że nie wszystkie modele posiadają tą tabliczke, więc sam już nie wiem,gdyż ja mam taka przy swoim gixxie. Prosze o pomoc!! 

- mufa5
- Świeżak
... co niby nie wskazuje? chlopie ludzie spawaja ramy potem szlifuja spawy maluja rame i NIC nie widac... brak tej tabliczki moze o tym swiadczyc...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Jest jeszcze opcja że oryginalna rama pękła i była wymieniana na gwarancji na nową, dlatego też nie ma tabliczki znamionowej.
Znam taki przypadek ZX6 z tym że 1996 rok.
Znam taki przypadek ZX6 z tym że 1996 rok.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Może nie miała tabliczki. Na niektórych rynkach chyba tego nie wymagają. Moję GT z Holandii nie miało tabliczki, na przeglądzie się coś czepiali więc sobie wydrukowałem naklejkę i było już ok:) a później poszedłem żeby mi nabili zastępczą tabliczkę. Tobie też dla spokoju proponuję zrobienie tabliczki zastępczej, koszt ok 30zł w okręgowej stacji kontroli pojazdów.
-
Kurt - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
dzięki Panowie za odp. Mam jeszcze problem przy swoim gsxr600 srad otoż mój alarm ciagle rozwala mi akumulator i nie wiem czy to wina alarmu czy błąd jego podlączenia, moto juz bylo z alarmem i nie wiem jak go odlaczyc bo chyba podlaczony jest do pompki paliwa
- mufa5
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości