Zobacz wątek - jak zostać "mordercą"
NAS Analytics TAG

jak zostać "mordercą"

O wszystkim
_________

Postprzez Bystry » 19/4/2010, 07:39

+ strach przy każdym strzału przy okazji trzeba umieć się tokarką posługiwać i to dobrze ;) .... 5 km ? to chyba w cs'ie ; ) bo na wojnie tylko sami snajperzy by byli ; ) to na ostrą zasieg jest okolo 3 km ; )
indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez Nozownik » 6/7/2010, 13:51

Po co broń?

Wystarczy bojowa kosa.Pierwsze ostrze jak brzytwa,tylnie ząbkowane.min 30cm i już jedynie jeszcze ćwiczenia skradania się do ofiary+sztuka przetrwania i gotowe. :twisted:

Zabijajac gołymi rękami okazujesz szacunek.
Nozownik
Świeżak

Postprzez Nozownik » 6/7/2010, 13:55

I koszta mniejsze porządny nóż z 50zł (są i po 20 ale to mieki stop)

A i jeszcze umiejetnosć kamuflażu spokojny oddech zawsze oczy otwarte może i lornetka lub i luneta na podczerwień ale to ostra jazda z takim sprzętem mówimy o zwierzętach a nie o akcjach wojskowych. Umiejetnosci mozna zyskac w Legii Cudzoziemskiej morderca gwarantowany hehehe
Nozownik
Świeżak

Postprzez Nozownik » 6/7/2010, 13:58

Mam cos takiego i kose i dzitke do rzucania nie używam.

Juz nie...
Nozownik
Świeżak

Postprzez zadzior » 6/7/2010, 15:59

To o tobie był film, gdzie grał Tommy L. Jones? Hmm nożownik się chyba zwał... :shock:
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Nozownik » 14/7/2010, 20:51

Ha no masz mnie większośc swojego postu mam z tego filmu ale oglądajac go zobaczyłem co można zrobic z człowieka jego taktyka przetrwania była świetna (przynajmniej nie musiał płacic rachunków)

Sam w lesie tylko głupio że zabijał kogo tylko zobaczył (no do tego był wyszkolony) i dostał świra... I umiejetnośc władania nożem to dobry sposób na cicha śmierć
Nozownik
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości

na górê