Motorower
• Strona 1 z 1
Mozę Komar Sport? Świetna konstrukcja, niesamowite osiągi, nadaje się na każdą pogodę i w każdy teren. A dźwięk odcinki ma niesamowity. Do 3k na pewno się jakaś ładna sztuka znajdzie.
Kup se simsona. Do 3k to jedynie RG 80, Yamaha DT (zapewne zajeżdżona), simson (najpewniejszy z tych co podałem) i może jakaś 20-letnia HONDA.
Kup se simsona. Do 3k to jedynie RG 80, Yamaha DT (zapewne zajeżdżona), simson (najpewniejszy z tych co podałem) i może jakaś 20-letnia HONDA.
-
Arturo925 - Stały bywalec
arktan napisał(a):zdecyduj się, enduro,a scig to 2 różne bajki.
moze mu to jest obojetne, po prostu pewnie chce posmigac...
ps. jakby co to zobacz na ten temat i moje posty...
viewtopic.php?t=34927&start=60

limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
Masz podobną sytuację jak ja, mam budżet ok 2,5 tyś i też zastanawiałem się nad crossem lub jakimś ścigaczu, a skuter to porażka.
Powiem Ci tak:
Jeśli chodzi o crossa do 3tyś. to kupisz jedynie Yamahe DT, ale nie radze Ci ponieważ cross taki jest już na pewno ostro skatany i długo Ci nie posłuży.
Jeśli chodzi o ścigacza to może kupisz jakąś Honde NSR 125 albo Aprille AF1 125 biorąc pod uwagę, że masz prawojazdy, a jeśli nie masz to zró tak jak ja czyli kup Suzuki RG 80 zarejestrowaną na motorower. jeśli nie będziesz szalał z predkością 100km/h przed kontrolą drogową to nikt się do Ciebie nie doczepi a za te pieniądze nie kupisz nic lebszego.
Może te Suzuki ma trochę kanciastą dupę, ale jak na taki motorek za te pieniążki nie jest zły.
Tu masz pare linków na Allegro jak to wygląda:
http://allegro.pl/listing/search.php?ca ... zuki+rg+80
Za te 3tyś wychaczysz niezłą sztukę. Zastanów się.
Powiem Ci tak:
Jeśli chodzi o crossa do 3tyś. to kupisz jedynie Yamahe DT, ale nie radze Ci ponieważ cross taki jest już na pewno ostro skatany i długo Ci nie posłuży.
Jeśli chodzi o ścigacza to może kupisz jakąś Honde NSR 125 albo Aprille AF1 125 biorąc pod uwagę, że masz prawojazdy, a jeśli nie masz to zró tak jak ja czyli kup Suzuki RG 80 zarejestrowaną na motorower. jeśli nie będziesz szalał z predkością 100km/h przed kontrolą drogową to nikt się do Ciebie nie doczepi a za te pieniądze nie kupisz nic lebszego.
Może te Suzuki ma trochę kanciastą dupę, ale jak na taki motorek za te pieniążki nie jest zły.
Tu masz pare linków na Allegro jak to wygląda:
http://allegro.pl/listing/search.php?ca ... zuki+rg+80
Za te 3tyś wychaczysz niezłą sztukę. Zastanów się.
- chcecrossa
- Świeżak
- chcecrossa
- Świeżak
http://www.prm-poludnie.motocykle.org/j ... &Itemid=48
Tutaj masz opisane
Tutaj masz opisane
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Radę? Pozbieraj trochę kasy i kup za 5 koła, przynajmniej będziesz wiedział co kupiłeś...
Oby dwa motorki na pewno mają jedną wadę wspólną: SPALANIE
Moja TZR'ka potrafiła opierdzielic 7 litrów po regulacji gaźnika w serwisie.
Oby dwa motorki na pewno mają jedną wadę wspólną: SPALANIE
Moja TZR'ka potrafiła opierdzielic 7 litrów po regulacji gaźnika w serwisie.
Simson S51B4 --> Simson SR50 --> Peugeot Zenith 50 --> Honda CLR 125 City Fly --> Yamaha TZR 50 RR --> Yamaha FZ6N
Nie chwal się, że starsi kupili Ci motor... Chwal się gdy sam na niego zapracujesz !
Nie chwal się, że starsi kupili Ci motor... Chwal się gdy sam na niego zapracujesz !
- Akerman
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości