A1 Jakie konsekwencje?
• Strona 1 z 1
A1 Jakie konsekwencje?
Witam mam takie pytanie bardziej do tych co znajÄ… siÄ™ na prawie lub majÄ… w rodzinie jakiegoÅ› policjanta...
Mam 17 lat i prawo jazdy A1 jakie bym miał konsekwencje gdy policja by mnie złapała na gs 500 (moc jakieś 46koni)
A jak wiadomo A1 jest na 125 i odpowiadałbym tylko za brak kategorii czy miałbym więcej problemów? Jeśli mandat miałbym dostać to ile by kosztował?:P
Oczywiście motor byłby zarejestrowany i opłacony.
(Napisałem gs 500 bo taki miałbym zamiar kupić)
Mam 17 lat i prawo jazdy A1 jakie bym miał konsekwencje gdy policja by mnie złapała na gs 500 (moc jakieś 46koni)
A jak wiadomo A1 jest na 125 i odpowiadałbym tylko za brak kategorii czy miałbym więcej problemów? Jeśli mandat miałbym dostać to ile by kosztował?:P
Oczywiście motor byłby zarejestrowany i opłacony.
(Napisałem gs 500 bo taki miałbym zamiar kupić)
- blady21
- Świeżak
Umiesz czytać? Mnóstwo dyskusji forumowych jest poruszanych na ten temat. Dostaniesz 300zł mandatu i lawetę (chyba, że jakoś dogadasz się z lawetą).
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Bodajze od 200 do 500zł mandatu, może zarządzić odwózkę lawetą czyli koszt lawety i koszt parkingu policyjnego. A jak będziesz kozaczył to wymaz koszt mandatu a wstaw wyrok Sądu Grodzkiego statystycznie od 1000 zł w górę i CHYBA może Ci Sąd zabrac prawo jazdy, ale co do tego ostatniego to już pewności nie mam.
- Drifte
- Świeżak
ja chciałem pewnych odpowiedzi a nie pierdoły zadzior Skoro umiem pisać to i czytać umiem! I drifte gadasz o braku prawa jazdy to chyba wy musicie poczytać. Sprawy w sądzie bym nie miał bo jak bym jechał przepisowo to była by "mała szkodliwość czynu" A i Sądu Grockiego już nie ma tylko sąd rejonowy więc ja chce odpowiedzi pewnych a nie byle by post napisać. Może ktoś miał taką sytuacje?
- blady21
- Świeżak
Odpowiedziałem ci człowieku ile dostaniesz zł, więc nie szczekaj na oślep. Powtórzę jeszcze raz jeśli nie rozumiesz - 300zł za brak kategorii + laweta (ewentualnie możesz się jakoś dogadać).Drifte "powiedział co wiedział", więc o to nie sap do mnie.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość