Opona - nadaje się na sezon ? (Foto)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Opona - nadaje się na sezon ? (Foto)
Witam
Tak jak w temacie xD
Dałem za nią 46zł , przepłaciłem? xD
Proszę o wygłaszanie własnego zdania
Pozdro ;*
http://www.aukcjoner.pl/gallery/0021803 ... 55.html#I2
Tak jak w temacie xD
Dałem za nią 46zł , przepłaciłem? xD
Proszę o wygłaszanie własnego zdania

Pozdro ;*
http://www.aukcjoner.pl/gallery/0021803 ... 55.html#I2
Ostatnio edytowano 10/4/2010, 12:18 przez PuNk, łącznie edytowano 1 raz
"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
A co z nią nie tak, bo nie widzę... 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Kuzwa zebym ja miał taką oponę to bym sobie inaczej życie ułożył. Jak dla mnie zajebista. Ja kupiłem gorszą za 80 zl z 07 roku.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
To chyba turystyczna opona, więc na połowę sezonu bieżnika powinno jeszcze starczyć. 46 zł to w sam raz za takie coś. Mój pilot sport jest w podobnym stanie (tyle że ma nacięcia na środku, więc bardziej widać) oddam za 46zł jak ktoś chce 

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
ja tam uzywam już praktycznie tylko sportmaxów i nie zmienię opon...
no i w tamtym roku testowałem sportmaxa z 2003r, założyłem polatałem, trochę go ubyło i trzymał jak poje*any, na kolanie w winklu nigdy nie puścił...
a co najlepsze wyższy model potrafił się ślizgnąć, ale łapał momentalnie przyczepność...
no i w tamtym roku testowałem sportmaxa z 2003r, założyłem polatałem, trochę go ubyło i trzymał jak poje*any, na kolanie w winklu nigdy nie puścił...
a co najlepsze wyższy model potrafił się ślizgnąć, ale łapał momentalnie przyczepność...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
gelo007 napisał(a):Myślę, że opona idealnie nadaje się nawet na 3 sezony. W końcu ile można się huśtać ?:)
Moim skromnym zdaniem ta opona może nie dotrzymać końcówki tego sezonu. Wszystko zależy jak się jeździ i jaką maszynę się posiada. Mocne sprzęty wcinają oponę szybciej od słabszych. Na 3 sezony na pewno się nie nada, chyba że moto będzie stało w garażu.
-
lonewolf - Bywalec
eneasz napisał(a):Ja bym jej nie chcial jak by byla nowa za darmo, tylko dlatego ze sa slabe, wszyscy co na nich jezdzili potwierdza.
Dlaczego twierdzisz że są słabe? A może inaczej: słabe do czego? Do normalnej jazdy drogami publicznymi nadają sie na pewno wyśmienicie. Chyba że chodzi ci o kompletne zamykanie opon na każdym winklu, ale kto tak robi skoro wg Ciebie nikt nie potrafi wykorzystać full mocy/potencjału swojego sprzęta? O czym my tu w ogóle mówimy?

-
lonewolf - Bywalec
lonewolf napisał(a):gelo007 napisał(a):Myślę, że opona idealnie nadaje się nawet na 3 sezony. W końcu ile można się huśtać ?:)
Moim skromnym zdaniem ta opona może nie dotrzymać końcówki tego sezonu. Wszystko zależy jak się jeździ i jaką maszynę się posiada. Mocne sprzęty wcinają oponę szybciej od słabszych. Na 3 sezony na pewno się nie nada, chyba że moto będzie stało w garażu.
Gelowi chyba chodziło o to że na huśtawkę będzie zajebista...
btw. ta opona to nawet w taczce będzie miała problemy żeby wystarczyć do końca sezonu...

-
melvin - PierwszyOkrutny
ja nie rozumiem ludzi kupujących takie kartofle, opona ma trzymac i mam mieć 99% pewności że nie puści... kur*a to ważniejsze od dobrych hamulców...
rozwala mnie podejście "NA DŁUŻEJ STARCZY", jak masz konia to musisz mieć na owies...
taka prawda...
w CB miałem na przodzie metzelerowską nieśmiertelną jodełkę która robiła milionowe przebiegi...
na deszczu mimo słabych hamulców cebuli strach było w ogóle dotknąć klamki...
jak latem ją rozgrzałem i próbowałem robić stopale to efekt był ten sam, co próba to pisk i nic więcej... teraz kupuję tylko sportowe miękkie opony i przynajmniej nie mam lęków przed jakimkolwiek zakrętem...
rozwala mnie podejście "NA DŁUŻEJ STARCZY", jak masz konia to musisz mieć na owies...
taka prawda...
w CB miałem na przodzie metzelerowską nieśmiertelną jodełkę która robiła milionowe przebiegi...
na deszczu mimo słabych hamulców cebuli strach było w ogóle dotknąć klamki...
jak latem ją rozgrzałem i próbowałem robić stopale to efekt był ten sam, co próba to pisk i nic więcej... teraz kupuję tylko sportowe miękkie opony i przynajmniej nie mam lęków przed jakimkolwiek zakrętem...

-
melvin - PierwszyOkrutny
o tak ta metzelerka dawała niezapomniane wrażenia
sam odczułem jak to jest zblokować przednie koło przy jakiś 120-140km/h
dobrze że hamulce szybko odpuściłem 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
ciekawe czy można je jeszcze gdzieś kupić?
powiesiłbym sobie jedną w garażu, tak z sentymentu do niej, gdyż była to najbardziej nieobliczalna opona jaką w życiu widziałem
powiesiłbym sobie jedną w garażu, tak z sentymentu do niej, gdyż była to najbardziej nieobliczalna opona jaką w życiu widziałem

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
ja mialem metzelery sportec i byly zajebiste... jak sie rozgrzaly to zostawialy slad gumy na zakrecie za sobą
PS. Poprawielm inzynierow hondy zakladając (nieswiadomie) na tył o 10 szersza gume i z przodu o 10 wiekszy profil i motur dobrze sie trzyma
PS. Poprawielm inzynierow hondy zakladając (nieswiadomie) na tył o 10 szersza gume i z przodu o 10 wiekszy profil i motur dobrze sie trzyma

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3