SUZUKI GSF 400 BANDIT
• Strona 1 z 1
SUZUKI GSF 400 BANDIT
Witam! Od pewnego czasu rozglądam się za motocyklem. Chodzi mi o coś taniego tak do 4 tys. To ma być mój pierwszy poważny motor i nie chcę się doświadczać na drogim sprzęcie. Niedawno znalazłem SUZUKI GSF 400 BANDIT 93r. za 3500zł wygląda ładnie ale jest po 2 ślizgach, ma spawany prawy dekielek silnika i lekko przygiętą lewą ramkę trzymającą silnik, ale ponoć niema to wpływu na jazdę, prowadzi się prosto. Aha i ma 64 tys przebiegu. Co o tym myślicie, czy warto go kupić. Bardzo mi się podoba, ale jak wspominałem to mój pierwszy zakup i mam wątpliwości. Proszę o opinie w tej sprawie.
Tak to wygląda
Tak to wygląda

- Załączniki
-
- 3.jpg (69.02 KiB) Przeglądane 4959 razy
-
- 2.jpg (53.36 KiB) Przeglądane 4959 razy
-
- 1.jpg (63.76 KiB) Przeglądane 4959 razy
- rc1234
- Świeżak
Wizualnie bandzior ładny... ta rurka w sumie zagnieciona ale cała konstrukcja nie jest poprzesuwana. Ja bym po to pojechał, ale MUSI zapalić i ma prawidłowo pracować i prosto jechać... Nie napalaj się na miejscu. Weź kogoś kto się zna! Jak lekko będzie ciągać na bok to odpuść jak nie to bierz go 

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Dzięki za dotychczasowe opinie. Liczę że ktoś jeszcze się wypowie. Może ktoś coś napisze co do przebiegu, jak się trzymają te silniki i czy jeszcze trochę bym nim pojeździł, wiem że to też zależy od tego jak był eksploatowany, ale może ktoś ma jakieś informacje ogólne. Co do jazdy po niego z kimś kto się zna to nie za bardzo mam z kim dlatego pytam o wasze zdanie
- rc1234
- Świeżak
Na początku tego roku kupiłem właśnie takiego bandziora, mój ma 62 tys. Silnik chodził bardzo ładnie. Tylko jak przywiozłem go do domu zaczęły się problemy, oddałem do mechanika i mnie lekko zagiął oznajmił że w dwójce powinniśmy się zamknąć. Przejechałem nim tylko 20 km ,ale wrażenia z jazdy jak najbardziej pozytywne ;P.
Nawet jeżeli prosto jedzie, to wygląda to nieciekawie. Ja bym to olał.
Nawet jeżeli prosto jedzie, to wygląda to nieciekawie. Ja bym to olał.
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.