Motocykl do 12tys...
• Strona 1 z 1
Motocykl do 12tys...
Witam
jestem tutaj nowym uzytkownikiem co prawda dopiero zaczynam prawo jazdy ale wyrobie sie z tym szybko inna sprawa juz z egzaminem(Dabdrowa Gornicza) hehe
Mam prosbe do doswiadczonych uzytkownikow motocykli pomozcie mi wybrac maszyne do 12tys.
chodzi mi o sporta a takze moze byc cos z szosowo-turystykow
poj. 501-750max

jestem tutaj nowym uzytkownikiem co prawda dopiero zaczynam prawo jazdy ale wyrobie sie z tym szybko inna sprawa juz z egzaminem(Dabdrowa Gornicza) hehe

Mam prosbe do doswiadczonych uzytkownikow motocykli pomozcie mi wybrac maszyne do 12tys.
chodzi mi o sporta a takze moze byc cos z szosowo-turystykow
poj. 501-750max
- lehre
- Świeżak
Jesli nie posiadasz doswiadczenia w jezdzie a chcesz sobie troszke poszalec to najlepiej kup cos slabszego i tanszego na poczatek - nauczysz sie dobrze operowac maszyna i np na nastepny sezon mozesz motocykl sprzedac i zakupic lepsza maszyne 

-
rossavu - Stały bywalec
powiedz coś więcej o oczekiwaniach wobec maszyny- gdzie chcesz latać, na weekend czy na co dzień, z plecaczkiem czy bez, vka, twin, czy 4r (a może 3)? jakie masz umiejętności i doświadczenie, wzrost, waga? Estetyka- sport/turystyk, z bocznymi owiewkami czy bez?
12 tysi masz na samo moto, czy na moto i ciuchy?
12 tysi masz na samo moto, czy na moto i ciuchy?
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
Ok.
12 tys mam na sam moto
oczekiwania mam takie iz kiedy bedzie trzeba przyspieszyc to zebym zniknal w tlumanach kuzu ale takze chodzi mi o wygode umiejetnosci zdobywam caly czas hehe
jezeli chodzi o doswiadczenie jezdzilem skuterkiem jezeli to ma cos dac
wzrost 185
owiewki maja byc
12 tys mam na sam moto
oczekiwania mam takie iz kiedy bedzie trzeba przyspieszyc to zebym zniknal w tlumanach kuzu ale takze chodzi mi o wygode umiejetnosci zdobywam caly czas hehe

wzrost 185
owiewki maja byc

- lehre
- Świeżak
http://www.allegro.pl/item978373201_suzuki_gs_500f.html
jesli chodzi o cos takiego to nie zabardzo mi podchodzi
wiesz takze wybor motocykla to kwestia gustu
a co sadzicie o takim czyms ?
http://moto.allegro.pl/item980324170_ho ... 0_f4i.html
??
jesli chodzi o cos takiego to nie zabardzo mi podchodzi

a co sadzicie o takim czyms ?
http://moto.allegro.pl/item980324170_ho ... 0_f4i.html
??
- lehre
- Świeżak
Druga oferta znacznie lepsza
,sam III sezony temu miałem 12k
kupiłem SV 650 S ,tobie też polecam SUPER MOTO 

...o-o
-
tomaszek128 - Świeżak
Tez napalalem sie na 600stke... Myslalem sobie, ze 500tki to kiszka - nie zbyt sportowy wyglad, slaby kopniak itp. Ale musisz zobaczyc 100 konna maszyne w "akcji" (przyspieszenie etc) - jesli masz troszke oleju w glowie to na pewno odwidzi Ci sie zakup takiej maszyny na pierwszy motocykl
Ale nie oklamujmy sie - 500tka z 50KM to tez potwor! Policz sobie ile masz KM na kg i porownaj np do aut... To nie sztuka kupic F4i i byc mistrzem prostej. Bedziesz bal sie balansowac cialem, zakrety atakowac bedziesz z predkoscia 40km/h... A taka 500tka bez plastikow... Mozesz zawodowo cwiczyc gleby
Rowniez chcialem F4 - doszedlem do wniosku, ze za mniej niz polowe wartosci owego motocykla kupie kawasaki er5 i bede sie uczyl a na nastepny sezon dozbieram kasy i kupie cos konkretnego
Bede mial pewnosc, ze mam umiejetnosci i nie zniszcze maszynki (az tak szybko).

Ale nie oklamujmy sie - 500tka z 50KM to tez potwor! Policz sobie ile masz KM na kg i porownaj np do aut... To nie sztuka kupic F4i i byc mistrzem prostej. Bedziesz bal sie balansowac cialem, zakrety atakowac bedziesz z predkoscia 40km/h... A taka 500tka bez plastikow... Mozesz zawodowo cwiczyc gleby

Rowniez chcialem F4 - doszedlem do wniosku, ze za mniej niz polowe wartosci owego motocykla kupie kawasaki er5 i bede sie uczyl a na nastepny sezon dozbieram kasy i kupie cos konkretnego

Bede mial pewnosc, ze mam umiejetnosci i nie zniszcze maszynki (az tak szybko).
-
rossavu - Stały bywalec
Zgadzam sie z moim przedmówcą, ja moge ci smiało polecić Suzuki GS, bez owiewek, sam uczylem sie nim jezdzic i w sumie dzisiaj go sprzedalem
A dopiero teraz przyszedl czas na CBR, ale nie F4i, tylko narazie na F3. Zobaczymy moze jak fundusze pozwola to za rok/dwa bedzie nowsza. Narazie daruj sobie 600, i naucz sie pozadnie jezdzic, bo nie sztuka jest być krolem prostej, ale zakretów 

Suzuki GS 500 1991r. -> CBR 600 F2 -> CBR 929
-
Maxi666 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości