Lidl - acesoria motocyklowe - rękawice i pas nerkowy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
latalem z 2 lata z pasem pod kurtka,teraz mam w sumie sportowÄ… w tekstylu,ale nerki zakrywa spokojnie i nie zauwazylem zebym potrzebowal pas,pozatym przewaznie latam jeszcze w spodniach na moto i nawet spinac nie musze bo nie wieje..
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
oglądałem wczoraj te rękawice w lidlu, powiem że dość podobne stylistycznie do moich roleffów, ale już wiem dlaczego za swoje dałem o 200zł więcej. Ogólnie te z lidla nie zrobiły na mnie najmniejszego wrażenia i do tego rozmiarówka jakaś zaniżona, wziełem rozmiar L i czułem się jak w worku, jakby to były rękawice do przetykania kibla.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Moja żona nabyła w Lidlu pas nerkowy. Po sprawdzeniu organoleptycznym stwierdziłem, ze jest na prawdę OK. Jakość wykonania nie budzi moich zastrzeżeń. Wybraliśmy się też na przejażdżkę żeby ten pas przetestować i żona stwierdziła, że jest wygodny i ciepły. Natomiast kwestia rozmiarów jest tragiczna ponieważ teoretycznie powinienem wbić się w rozmiar "L" a praktycznie ta "L-ka" jest w sam raz na moją żonę, która ogólnie nosi rozmiar "S".
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
No rozmiarówka jest beznadziejna.
Młoda też kupiła i na szczęście pasuje ale prawie wzięła mniejszy rozmiar i już by się nie zapięła..
ja kupiłem pokrowiec na moto i zastanawiam się czy będzie pasować na moją Cebrę
Młoda też kupiła i na szczęście pasuje ale prawie wzięła mniejszy rozmiar i już by się nie zapięła..
ja kupiłem pokrowiec na moto i zastanawiam się czy będzie pasować na moją Cebrę
-
patryk83 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości