Zobacz wątek - Derbi Senda R Problem ze światłami
NAS Analytics TAG

Derbi Senda R Problem ze światłami

i inne małe pojemności
_________

Derbi Senda R Problem ze światłami

Postprzez kokojumbo » 5/4/2010, 19:44

Witam,

Mam problem ze światłami. Nie wiem co jest grane, ale: kupilem lampe jakis czas temu z polisportu i jak podłącze kabelki zielony - czerwony, zolty - zielony, brazowy - brazowy to swieci sie ciagle swiatlo stop-u , a swiatlo mijania zapala sie tylko wtedy gdy nacisne hamulec (tak jakby bylo na odwrot), wiec zamieniam kable: zielony - zielony, zolty - czerwony, w takim przypadku nie swieci mi w ogole przednia lampa, a w tylnej dziala tylko swiatlo STOP. Moze mi ktos pomoc ?

PS: Posiadam Derbi Sende R z roku 2003. Nie mam pojecia gdzie zamiescic takie pytanie, wiec robie temat tutaj.
kokojumbo
Świeżak

Postprzez zarkanis96 » 6/4/2010, 20:09

hmm nie znam odpowiedzi na to pytanie.., ale jak juz zalozyles temat to tez sie cos spytam. Posiadam Derbi Sende x-treme sm z
2004r. i mam maly problem, nie mam swiatla stopu lampa z tylu jest chyba nie orginalna dzisiaj jak sie temu przyjzalem to jest jedna zarowka mala i podluzna, i jak odpalam moto to normalnie swieci, nie ma tam drogiego miejsca na droga zarowka na STOP, myslalem ze nie mam czujnika stopu, i ze poprostu jest wieksze naterzenie na zarowke i swieci mocniej, ale teraz to juz nie wiem czy kupowac nowy czujnik stopu czy nowa lampe z dwoma zarowkami
zarkanis96
Świeżak

Postprzez Landryss25 » 7/4/2010, 00:03

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości

na górê