Który lepszy : - Kawasaki Er5 czy Suzuki gsf 400 (bandit)
• Strona 1 z 1
Który lepszy : - Kawasaki Er5 czy Suzuki gsf 400 (bandit)
Witam wszystkim Jacek jestem ze stargardu. Niedługo kończe 18 lat zdam egzamin i czas sprzedać swoja lalke virago 125 i przesiąść sie na wieksze moto .I tu zwracam sie z prośba do was o pinie na temat Który lepszy - Suzuki Bandit 400 czy kawaski er5. Interesuje mnie ich spalanie, prowadzenie,serwisowanie awaryjność wady zalety itd.
To co znalazłem w necie mi jeszcze nie wystarcza do podjęcia decyzji, którego wybrać.
według mnie Kawaski (młody rocznik ,dosyć popularny motor , i do 5500zł da rade wyrwac dobra sztukę - to zdecydowanie beben z tyłu i z tego co czytałem to przednia tarcza tez swietnie sobie nie radzi , i boje się trudnego dostępu do częsci a nie chcę go w serwisie naprawiać bo mnie poprostu na to nie stać.
+bandita 4 cylindry tarczówki tył i przód - sa to motocykle dosc stare i jest ich mało w polsce
To co znalazłem w necie mi jeszcze nie wystarcza do podjęcia decyzji, którego wybrać.
według mnie Kawaski (młody rocznik ,dosyć popularny motor , i do 5500zł da rade wyrwac dobra sztukę - to zdecydowanie beben z tyłu i z tego co czytałem to przednia tarcza tez swietnie sobie nie radzi , i boje się trudnego dostępu do częsci a nie chcę go w serwisie naprawiać bo mnie poprostu na to nie stać.
+bandita 4 cylindry tarczówki tył i przód - sa to motocykle dosc stare i jest ich mało w polsce
- suzu1
- Świeżak
Na twoim miejscu wybralbym bandziora, moze dlatego ze z kawasaki nie mialem stycznosci, ale maly bandyta jest super na pierwsze powazne moto. O spalaniu ci nie powiem, jak i o osiagach bo jezdzilem tylko sztuka kolegi, ale ma bardzo dobre rwanie jak na 400
tak wiec BANDIT!

Suzuki GS 500 1991r. -> CBR 600 F2 -> CBR 929
-
Maxi666 - Świeżak
bandit mocniejszy. tak jak powiedziales plus bandita to 4 gary. sam przez jakis czas sie zastanawialem nad nim powaznie ale jest ich strasznie malo wiec i ceny wcale nie rewelacyjne. er-ka jest popularniejsza przynajmniej w polsce. oba moto sa fajne - jak bandit to rocznik 1997 a jak er-ka to >2005. w tych rocznikach zarowno bandzior jak i kawa moga sie pochwalic fajna stylistyka (choc to kwestia gustu), powodzenia
Yamaha TDR125 --> Suzuki GS500F --> Suzuki SV650S
- holender1912
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości