Kawasaki ZX-12R
• Strona 1 z 1
Kawasaki ZX-12R
Witam wszystkich
Do sprzedania wystawiam swój piękny sprzęt jakim jest Kawasaki ZX-12R.
Zainteresowani myślę że wiedzą co to za sprzęt i co potrafi zatem przejdę do opisu ów mojego egzemplarza.
Motocykl sprowadzony w tamtym roku z Anglii ( zmieniłem tarcze na km/h - oryginały dokładam ) Jest to model z 2000r. w dowodzie wbity 2001r. W pełni oryginalny lecz miał w swej przeszłości parkingówkę na prawą stronę czego efektem są nie groźne rysy na owiewce i na deklu. Lakier oryginalny ( jedynie czacha lakierowana )
Na ten sezon wymienione zostało:
Olej + filtr, klocki tył , dokładam na przód gdyż jeszcze nie wymagają obecnie wymiany jak się okazało. Uszczelniacze + olej w przednich lagach. Synchronizacja wtrysku.
Przebieg ok 16 600mil = 25 700km
Motocykla używałem do szybkiej turystyki.
Jako że motocykl ma już parę lat niestety gdzieniegdzie są rysy/obtarcia na owiewkach. Po za tym nie ma się do czego doczepić.
Kontakt:
Pw,
GG: 4094136
Tel: 0 505 505 583
Zdjęcia dla zainteresowanych wyślę na e maila.
Cena do dogadania aby dwie strony były zadowolone
Pozdrawiam.

Do sprzedania wystawiam swój piękny sprzęt jakim jest Kawasaki ZX-12R.
Zainteresowani myślę że wiedzą co to za sprzęt i co potrafi zatem przejdę do opisu ów mojego egzemplarza.
Motocykl sprowadzony w tamtym roku z Anglii ( zmieniłem tarcze na km/h - oryginały dokładam ) Jest to model z 2000r. w dowodzie wbity 2001r. W pełni oryginalny lecz miał w swej przeszłości parkingówkę na prawą stronę czego efektem są nie groźne rysy na owiewce i na deklu. Lakier oryginalny ( jedynie czacha lakierowana )
Na ten sezon wymienione zostało:
Olej + filtr, klocki tył , dokładam na przód gdyż jeszcze nie wymagają obecnie wymiany jak się okazało. Uszczelniacze + olej w przednich lagach. Synchronizacja wtrysku.
Przebieg ok 16 600mil = 25 700km
Motocykla używałem do szybkiej turystyki.
Jako że motocykl ma już parę lat niestety gdzieniegdzie są rysy/obtarcia na owiewkach. Po za tym nie ma się do czego doczepić.
Kontakt:
Pw,
GG: 4094136
Tel: 0 505 505 583
Zdjęcia dla zainteresowanych wyślę na e maila.
Cena do dogadania aby dwie strony były zadowolone

Pozdrawiam.
- Smoke-rr
- Świeżak
- Smoke-rr
- Świeżak
Zmiana ceny.
Naprawdę warto gdyż jest to okazja. Kłopoty finansowe zmuszają mnie do sprzedaży za "śmieszne" pieniądze względem wartości i stanu motocykla.
Także jeśli szukasz takiego motocykla zachęcam do kontaktu z pewnością się dogadamy
Naprawdę warto gdyż jest to okazja. Kłopoty finansowe zmuszają mnie do sprzedaży za "śmieszne" pieniądze względem wartości i stanu motocykla.
Także jeśli szukasz takiego motocykla zachęcam do kontaktu z pewnością się dogadamy

- Smoke-rr
- Świeżak
Up http://moto.allegro.pl/item1013540502_k ... kazja.html
Ostateczna cena do oddania 10 tys.
Jeśli interesuję Cię taki motocykl to naprawdę polecam.!!
Ostateczna cena do oddania 10 tys.
Jeśli interesuję Cię taki motocykl to naprawdę polecam.!!
- Smoke-rr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości