wypadek z winy pieszego, odszkodowanie
• Strona 1 z 1
wypadek z winy pieszego, odszkodowanie
Witam ostatnio pieszy wszedł mi pod koła, niezdarzylem wychamowac , probowalem go ominac i wyjechalem na zderzenie czołowe na sąsiedni pas. Tutaj mam pytanei, winny w tym wypadku jest peiszy, problem w tym ze to jest 84 letni dziadek i tak troche lipa mu proces wytaczac ..
Czy jest jakaś szansa żeby m dostał jakeiś odszkodowanie, skoro nei ja bylem winny ? Nie iwem, jakies ubezpieczenie emerytów? Prosze o zabranie głosu kogoś kto zna się na tym lub miał podobny problem.
dziękuję ; )
Czy jest jakaś szansa żeby m dostał jakeiś odszkodowanie, skoro nei ja bylem winny ? Nie iwem, jakies ubezpieczenie emerytów? Prosze o zabranie głosu kogoś kto zna się na tym lub miał podobny problem.
dziękuję ; )
- alkopoligamista
- Świeżak
Warto wypytać pieszego czy nie ma ubezpieczenia OC w życiu prywatnym (często jest to dodatek do ubezpieczenia mieszkania). Jeśli ma to zgłosić szkodę i po problemie.
Jeśli takiego ubezpieczenia brak pozostaje droga sądowa lub próba polubownego załatwienia sprawy.
Jeśli takiego ubezpieczenia brak pozostaje droga sądowa lub próba polubownego załatwienia sprawy.
Aksedo Specjaliści od Odszkodowańwww.aksedo.pl
-
A.GRYCZKA - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości