[Skutery Romet] Romet CRS 50 4T Supermoto
• Strona 1 z 1
[Skutery Romet] Romet CRS 50 4T Supermoto
Dyskusja na temat: Romet CRS 50 4T Supermoto
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Romet CRS 50 4T Supermoto
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Romet CRS 50 4T Supermoto
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam
To najlepszy z Rometów supermoto, miałem okazję jeździć na wszystkich i supermoto bije pod wszystkimi aspektami (125), jakość, funkcjonalność, może jest troszkę wysoki dla mniejszych osób ale ja mam 185 i w sam raz, o niebo lepszy niż (Z) i inne, gdyby jeszcze cena była z 500-1000zł mniejsza tonaprawdę naj 125, ma dość krutkie biegi przez to dobre przyspieszenie, nie porównuję do aprilli itp ale przy tym zrywie małą prędkość max jak na 125, ale zawsze można zapodać tuning na 200
<br><hr>Mgr
To najlepszy z Rometów supermoto, miałem okazję jeździć na wszystkich i supermoto bije pod wszystkimi aspektami (125), jakość, funkcjonalność, może jest troszkę wysoki dla mniejszych osób ale ja mam 185 i w sam raz, o niebo lepszy niż (Z) i inne, gdyby jeszcze cena była z 500-1000zł mniejsza tonaprawdę naj 125, ma dość krutkie biegi przez to dobre przyspieszenie, nie porównuję do aprilli itp ale przy tym zrywie małą prędkość max jak na 125, ale zawsze można zapodać tuning na 200

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kupiłem CRS50 4t i max to 45 km czy ktoś wie gdzie są blokady w tym motorzeKomentatorzy napisał(a):cena jaka<br><hr>ja<br>
cena 4200 zł
Sprzedam Simsona s51
603721297 TEl<br><hr>Marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ostrzegam!!!!
Witam wszystkich forumowiczów:)
Od niedawna jestem właścicielem Rometa CRS 50 kupno tego pojazdu to najgorsza rzecz jaką zrobiłem. Przestrzegam wszystkich przed kupowaniem tego typu wehikułów - same problemy począwszy już od wyjazdu z salonu po tzw.przeglądzie zerowym ten motorower nie powinien być dopuszczony do jazdy po drogach publicznych!!! części jakie zamontowane są w tym g....e są zrobione chyba z masła, łańcuch rozciąga się po przejechaniu 15km, szpilki mocujące rurę wydechową z cylindrem wysunęły się (zerwany gwint), biegi nie wchodzą, elektronika do kitu itp itd dużo by tu pisać oprócz tego że w miarę ładnie wygląda to nic po za tym.Dodam jeszcze że te wszystkie awarie zdarzyły się w przeciągu miesiąca od czasu zakupu z ledwością zdążyłem zrobić 300 km w tej chwili jest w serwisie już od 1,5 miesiąca.
Mam nadzieję że odzyskam kasę za tę padaczkę.
Jeszcze raz ostrzegam nie kupować tego badziewia lepiej kupić urzywane ale markowe.
Pozdrawiam
Adrian
Od niedawna jestem właścicielem Rometa CRS 50 kupno tego pojazdu to najgorsza rzecz jaką zrobiłem. Przestrzegam wszystkich przed kupowaniem tego typu wehikułów - same problemy począwszy już od wyjazdu z salonu po tzw.przeglądzie zerowym ten motorower nie powinien być dopuszczony do jazdy po drogach publicznych!!! części jakie zamontowane są w tym g....e są zrobione chyba z masła, łańcuch rozciąga się po przejechaniu 15km, szpilki mocujące rurę wydechową z cylindrem wysunęły się (zerwany gwint), biegi nie wchodzą, elektronika do kitu itp itd dużo by tu pisać oprócz tego że w miarę ładnie wygląda to nic po za tym.Dodam jeszcze że te wszystkie awarie zdarzyły się w przeciągu miesiąca od czasu zakupu z ledwością zdążyłem zrobić 300 km w tej chwili jest w serwisie już od 1,5 miesiąca.
Mam nadzieję że odzyskam kasę za tę padaczkę.
Jeszcze raz ostrzegam nie kupować tego badziewia lepiej kupić urzywane ale markowe.
Pozdrawiam
Adrian
- kebab24
- Świeżak
ja w lutym kupiłem romet crs4t pojezdziłem 1300km i poszła elektryka zaczeło się dymic wszystkie żaruwki poszły odałem go do serwisu i jest tam już dwa miesiące jestem bardzo zawiedziony gdy bym wiedział to bym nie kupił takiego czegos odradzam kupna<br><hr>szymek0912Komentatorzy napisał(a):cena jaka<br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):kupiłem CRS50 4t i max to 45 km czy ktoś wie gdzie są blokady w tym motorze
cena 4200 zł
Sprzedam Simsona s51
603721297 TEl<br><hr>Marcin <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości