kingway naked 50
• Strona 1 z 1
kingway naked 50
pół roku temu kupiłem owego nakeda i sie zastanawiam gzie mogą byc blokady wiem że jedna to był boczny wylot spalin z tłumika a inne wie ktoś gzie są i jak sie ich pozbc
za wszelkie informacje z góry dzięki 

- xnastax
- Świeżak
Na pewno są w wyszukiwarce. Potrzebne będą Ci do tego: ręka (w sumie to dłoń), trochę chęci, klawiatura i szczypta ambicji. Było już wieleeee tematów na temat blokad i mi się nie chce pisac jakie, ale żeby nie było OT to są pewnie na:
-gaźniku
-tłumiku
-i hooy wie gdzie jeszcze
-gaźniku
-tłumiku
-i hooy wie gdzie jeszcze
-
Arturo925 - Stały bywalec
a więc nie chętnie piszący Arturo925
po perwsze primo naked 50 to motor street (mniej więcej) więc na gaźniku nie ma typowej tuleji dystansowej
po drugie z tłumika niby ściągłem
a po trzecie i najważniejsze to o tym modelu jeszcze wielkie G piszą na necie więc nie wyjeżdzaj z tekstami wiele tematów bo każdy model jest inny i nie koniecznie musi mie te same blokady co inne
a i jeszcze cos ten moto leci 70km/h ale na 4 biegu muli sie to podobno blokada modułu jeśli tak to wie ktoś jak ją usunąc
po perwsze primo naked 50 to motor street (mniej więcej) więc na gaźniku nie ma typowej tuleji dystansowej
po drugie z tłumika niby ściągłem
a po trzecie i najważniejsze to o tym modelu jeszcze wielkie G piszą na necie więc nie wyjeżdzaj z tekstami wiele tematów bo każdy model jest inny i nie koniecznie musi mie te same blokady co inne
a i jeszcze cos ten moto leci 70km/h ale na 4 biegu muli sie to podobno blokada modułu jeśli tak to wie ktoś jak ją usunąc
- xnastax
- Świeżak
Czyli jak sie pytasz gdzie sÄ… .. to niewiesz jak pozniej wyregulowac resztÄ™ wiec nie polecam jak niewiesz !
Udaj sie do kogos kto sie bawi ( bo to siÄ™ tak nazywa) i niech sie pobawi w ktorys dzien
Udaj sie do kogos kto sie bawi ( bo to siÄ™ tak nazywa) i niech sie pobawi w ktorys dzien
Lubie zapierdalac xD
- palon555
- Świeżak
Pozwolę sobie zacytować:
"a po trzecie i najważniejsze to o tym modelu jeszcze wielkie G piszą na necie więc nie wyjeżdzaj z tekstami wiele tematów bo każdy model jest inny i nie koniecznie musi mie te same blokady co inne"
Synku! Jeżeli jeszcze nie wiesz to nie mówiłem że jest ich dużo o twoim chińskim ście**ie tylko ogólnie o 4T. A z racji iż w 4T zazwyczaj są takie same blokady to mógłbyś się chociaż nimi zasugerować i spojrzeć na daną część czy czasem nie jest "inna". A jeżeli ci się coś nie podoba i nie masz zamiaru sobie poszukać i czekasz aż ci ktoś pod nos podsunie gdzie, jaki śrubokręt, do której ręki masz go włożyć to przepraszam bardzo ale lepiej Idź Stąd!!!
"a po trzecie i najważniejsze to o tym modelu jeszcze wielkie G piszą na necie więc nie wyjeżdzaj z tekstami wiele tematów bo każdy model jest inny i nie koniecznie musi mie te same blokady co inne"
Synku! Jeżeli jeszcze nie wiesz to nie mówiłem że jest ich dużo o twoim chińskim ście**ie tylko ogólnie o 4T. A z racji iż w 4T zazwyczaj są takie same blokady to mógłbyś się chociaż nimi zasugerować i spojrzeć na daną część czy czasem nie jest "inna". A jeżeli ci się coś nie podoba i nie masz zamiaru sobie poszukać i czekasz aż ci ktoś pod nos podsunie gdzie, jaki śrubokręt, do której ręki masz go włożyć to przepraszam bardzo ale lepiej Idź Stąd!!!
-
Arturo925 - Stały bywalec
Arturo925 ma racje. Pewnie silnik z twojego bzyka jest taki sam w chopper'ku 50 i 1000 różnych motorowerków z chin... Poszukaj zdjęć i pytaj np. o odblokowanie chopper'ków...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości