Sprowadzenie motocykla z Anglii
• Strona 1 z 1
Sprowadzenie motocykla z Anglii
Witam.
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jakie dokumenty są potrzebne, aby sprowadzić motocykl z Anglii??
Chcę kupić dwa motorki i je przywieźć.. Jakie dokumenty muszę mieć od sprzedającego??
Dowód rejestracyjny, umowa kupna- wiadomo . A co jeszcze??
W anglii jest brief? .. i slyszalem cos o papierku "registration certificate V5 document" .. co to takiego? też jest to on potrzebny?
Interesuje mnie tylko kwestia zakupu motoru- co potrzebujÄ™ od sprzedawcy. Rejestracja mnie nie interesuje.
A jeśli jednym z motorków jest cross to potrzebuję dla niego tylko umowy kupna?.
Szukałem w internecie informacji na ten temat ale nigdzie nie ma nic konkretnego, dokładnie opisane, więc chciałbym, żeby ktoś mi napisał wsyzstko co potrzebuję aby bezpieczenie przywieźć motor do Polski- żeby mnie nie zatrzymali po drodze i powiedzieli, że czegoś nie mam.
Z góry wiieeeelkie dzięki
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jakie dokumenty są potrzebne, aby sprowadzić motocykl z Anglii??
Chcę kupić dwa motorki i je przywieźć.. Jakie dokumenty muszę mieć od sprzedającego??
Dowód rejestracyjny, umowa kupna- wiadomo . A co jeszcze??
W anglii jest brief? .. i slyszalem cos o papierku "registration certificate V5 document" .. co to takiego? też jest to on potrzebny?
Interesuje mnie tylko kwestia zakupu motoru- co potrzebujÄ™ od sprzedawcy. Rejestracja mnie nie interesuje.
A jeśli jednym z motorków jest cross to potrzebuję dla niego tylko umowy kupna?.
Szukałem w internecie informacji na ten temat ale nigdzie nie ma nic konkretnego, dokładnie opisane, więc chciałbym, żeby ktoś mi napisał wsyzstko co potrzebuję aby bezpieczenie przywieźć motor do Polski- żeby mnie nie zatrzymali po drodze i powiedzieli, że czegoś nie mam.
Z góry wiieeeelkie dzięki

- lukas90MX
- Świeżak
jeżeli są one na chandel to tylko umowa i v5 a co do tego czy sie opłaca to ja wiem bo sam sprowadzam tylko miałem na myśli że cięszko sprzedać.A potem musisz doliczyć jeszcze w niektórych modelach przekładkie lamp bo bijom nie w tą strone.
- magik282
- Świeżak
może ciężko, ale po czasie napewno się sprzeda
- napewno siÄ™ nie straci
a chcę sciagac crosy czy enduraki, jak napisalem w drugim temacie- więc raczej nikt sie nie bedzie bawil w zmiany lamp
p.s .. ten temat mozna usunac bo drugi jest na ten sam temat

a chcę sciagac crosy czy enduraki, jak napisalem w drugim temacie- więc raczej nikt sie nie bedzie bawil w zmiany lamp

p.s .. ten temat mozna usunac bo drugi jest na ten sam temat

- lukas90MX
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości