Posiadacze KTM RC8
telefon, nawigacja, radiotelefon 400-470 MHz.
Działa na ANDROIDZIE
Dwie karty SIM aktywne w tym samym czasie - bardzo dobrze działa jako ROUTER bezprzewodowy z kartą SIM internetową.
I faktycznie wytrzymuje upadki z motocykla w czasie jazdy po kocich łbach
Mam takie w sprzedaży.
Do użytku jako telefon nie potrzeba tej anteny.
Działa na ANDROIDZIE
Dwie karty SIM aktywne w tym samym czasie - bardzo dobrze działa jako ROUTER bezprzewodowy z kartą SIM internetową.
I faktycznie wytrzymuje upadki z motocykla w czasie jazdy po kocich łbach

Mam takie w sprzedaży.
Do użytku jako telefon nie potrzeba tej anteny.
motocykl: KTM RC8R
-
joda - Świeżak
Z warsztatu to bym chyba nie przeżył
Dużo z Chin importuję.
Urządzenia przemysłowe i telefony - naprawdę dobrej jakości nie te za 20-50USD
Mam akurat dobre S4
Kto dzisiaj sobota chce się przelecieć za Olsztyn - okolice Biskupca.
Wyjazd z Gdańska około 10.30
Można dołączyć po drodze.
tel. 503 136 162
AAAAAAAAAAAAAAA
Mam podnóżki pasażera - zestaw.
PoszukujÄ™ lewe lusterko!!!!!

Dużo z Chin importuję.
Urządzenia przemysłowe i telefony - naprawdę dobrej jakości nie te za 20-50USD

Mam akurat dobre S4
Kto dzisiaj sobota chce się przelecieć za Olsztyn - okolice Biskupca.
Wyjazd z Gdańska około 10.30
Można dołączyć po drodze.
tel. 503 136 162
AAAAAAAAAAAAAAA
Mam podnóżki pasażera - zestaw.
PoszukujÄ™ lewe lusterko!!!!!
motocykl: KTM RC8R
-
joda - Świeżak
Tak pisza
masz tu przetłumaczone:
Pomysłowe rozwiązanie zmiany biegów bez sprzęgła! Elektroniczny czujnik rejestruje dokładny czas, w którym dźwignia zmiany biegów daje sygnał o zmianie i przerywa zapłon na ułamek sekundy. Pozwala to na zmianę biegów na wyższy bez oporu, bez użycia sprzęgła i bez zamykania przepustnicy. Także do stosowania z odwrotną zmianą biegów produkt nr 69034931066 . Zestaw montażowy nr 69034081044 dla MY (chyba o rok chodzi) 08-10 lub nr 69334981044 dla MY (rok) 11-12.
masz tu przetłumaczone:
Pomysłowe rozwiązanie zmiany biegów bez sprzęgła! Elektroniczny czujnik rejestruje dokładny czas, w którym dźwignia zmiany biegów daje sygnał o zmianie i przerywa zapłon na ułamek sekundy. Pozwala to na zmianę biegów na wyższy bez oporu, bez użycia sprzęgła i bez zamykania przepustnicy. Także do stosowania z odwrotną zmianą biegów produkt nr 69034931066 . Zestaw montażowy nr 69034081044 dla MY (chyba o rok chodzi) 08-10 lub nr 69334981044 dla MY (rok) 11-12.
KTM RC8R - READY TO RACE
-
twin - Świeżak
Quickshifter to bajkowa sprawa. Szkoda że tyle kosztuje.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
a to RC8R nie ma wskaźnika biegów ? wydawało mi się, że gdzieś na jakimś onboard'zie widziałem...
np tu
http://www.youtube.com/watch?v=L_7EYiF9WSs
np tu
http://www.youtube.com/watch?v=L_7EYiF9WSs
KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
Wyswietlacz jest w RC8R od 2011 roku
Pytalem o to w trzech servisach w niemczech i belgii bo w pl to sa zieloni albo im sie niechce drazyc
Gosc dzwonil przy mnie do innych niem serwisow i ... nie oplaca sie
Trzeba wymienic automat w skrzyni instalacje elektr i licznik zadnych softów itp
wiec jak dla mnie temat zamkniety
Pytalem o to w trzech servisach w niemczech i belgii bo w pl to sa zieloni albo im sie niechce drazyc
Gosc dzwonil przy mnie do innych niem serwisow i ... nie oplaca sie
Trzeba wymienic automat w skrzyni instalacje elektr i licznik zadnych softów itp
wiec jak dla mnie temat zamkniety

KTM RC8R - READY TO RACE
-
twin - Świeżak
PROBLEM Z KIERUNKOWSKAZAMI!!!
Pisze odnosnie problemu z którym każdy kto zmieniał kierunki napewno mial do czynienia i troche go kosztowal czasu i nerwow
Wymienialem orginalne kierunkowskazy tyl na mini led 12V 2W
i po zamontowaniu okazalo sie ze nie swieca
Problem: kierunkowskazy w rc8 sa zasilane przez +/- 6,8V a nie jak wszedzie przez 12V
Po paru dniach szukania i czytania na necie co z czym i jak doszedlem do paru sposobów na rozwiazanie problemu
Pierwszy to zastosowanie jakiegos zwyklego przekaznika z 6V na 12V tylko trzeba dodatkowe zasilanie 12V do przekaznika dla kierunkow
Drugi to zastosowanie stabilizatora z +/-6,8V na 5V (2W) i przekaznika z 5V na 12V (2W) tylko wymaga to dodatkowego zasilania 12V do przekaznika dla kierunkowskazow
Trzeci (z którego skorzystalem) to stabilizator z +/-6,8V na 5V (2W) i do tego przetwornica z DC/DC z 5V na 12V (2W)
Elementy w 2 i 3 sposobie sa wielkosci paznokcia malego palca u reki
2W wystarcza bo kierunki ledowe z reguly wlasnie tyle maja i wszystko pieknie dziala
wystarczy zlutowac do kupy ,wrzucic w koszulke termokurczliwa i jest
zastosowalem jeszcze radiator do lepszego chlodzenia ale jest zbedny bo jednak sie to nie grzeje a niechcialo mi sie juz tego rozbierac
przetwornica DC/DC z 5v na 12v
AM2D-0512SZ
zdjecia na gotowo
Mini przekaznik z 5V na 12V wyglada mniej wiecej tak
Jesli wymieniasz tylko jeden komplet kierunkow (przod czy tyl)przerywacz zostaw w spokoju bo jak wymienisz go na 12V spalisz pozostale kierunki 6,8V
i niewiem na ile Volt jest kontrolka w liczniku a szkoda tego zepsuc
Mam nadzieje ze sie przyda
Powodzenia i jak co pisz
Pisze odnosnie problemu z którym każdy kto zmieniał kierunki napewno mial do czynienia i troche go kosztowal czasu i nerwow
Wymienialem orginalne kierunkowskazy tyl na mini led 12V 2W
i po zamontowaniu okazalo sie ze nie swieca
Problem: kierunkowskazy w rc8 sa zasilane przez +/- 6,8V a nie jak wszedzie przez 12V
Po paru dniach szukania i czytania na necie co z czym i jak doszedlem do paru sposobów na rozwiazanie problemu
Pierwszy to zastosowanie jakiegos zwyklego przekaznika z 6V na 12V tylko trzeba dodatkowe zasilanie 12V do przekaznika dla kierunkow
Drugi to zastosowanie stabilizatora z +/-6,8V na 5V (2W) i przekaznika z 5V na 12V (2W) tylko wymaga to dodatkowego zasilania 12V do przekaznika dla kierunkowskazow
Trzeci (z którego skorzystalem) to stabilizator z +/-6,8V na 5V (2W) i do tego przetwornica z DC/DC z 5V na 12V (2W)
Elementy w 2 i 3 sposobie sa wielkosci paznokcia malego palca u reki
2W wystarcza bo kierunki ledowe z reguly wlasnie tyle maja i wszystko pieknie dziala
wystarczy zlutowac do kupy ,wrzucic w koszulke termokurczliwa i jest
zastosowalem jeszcze radiator do lepszego chlodzenia ale jest zbedny bo jednak sie to nie grzeje a niechcialo mi sie juz tego rozbierac

przetwornica DC/DC z 5v na 12v

AM2D-0512SZ

zdjecia na gotowo

Mini przekaznik z 5V na 12V wyglada mniej wiecej tak

Jesli wymieniasz tylko jeden komplet kierunkow (przod czy tyl)przerywacz zostaw w spokoju bo jak wymienisz go na 12V spalisz pozostale kierunki 6,8V
i niewiem na ile Volt jest kontrolka w liczniku a szkoda tego zepsuc
Mam nadzieje ze sie przyda
Powodzenia i jak co pisz
Ostatnio edytowano 28/6/2013, 19:56 przez twin, łącznie edytowano 13 razy
KTM RC8R - READY TO RACE
-
twin - Świeżak
używałem w Hondzie GiPro i działał bardzo szybko i bezbłędnie. plug&play. montaż to tylko kwestia wpięcia w gniazdo diagnostyczne i kalibracja. w rc8 mam datatool i długo myśli przy zmianie... GiPro działał natychmiastowo.
pierwsze próby top speed
253km/h
http://www.youtube.com/watch?v=_S_XpRqAT_0
pierwsze próby top speed

http://www.youtube.com/watch?v=_S_XpRqAT_0
KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
Bede tez sprawdzal za tydzien
za dwa tyg chyba bede w Poznaniu
Moze sie stykniemy polatac i bede musial tam cos na noc wynajac Jak mozesz cos polecic to bede wdzieczny
Ps. jaka kamere używasz ?

Moze sie stykniemy polatac i bede musial tam cos na noc wynajac Jak mozesz cos polecic to bede wdzieczny
Ps. jaka kamere używasz ?
KTM RC8R - READY TO RACE
-
twin - Świeżak
ekstra, daj wcześniej znać najlepiej na maniujr@op.pl
będziesz prywatnie czy na speedday ?
możemy się spiknąć, a co do noclegu to jest sporo niedaleko toru np. http://www.hotelorange.pl/index.htm
korzystajÄ… z niego przyjezdni np. na TrackDay'e
co do kamerki używam GoPro Hero3 BlackEdition - pierwszy raz mocowałem na kask. zazwyczaj mam na baku.
btw - znalazłem fajny materiał o fabryce KTM
http://www.youtube.com/watch?v=Tcpmi-H1dtA
będziesz prywatnie czy na speedday ?
możemy się spiknąć, a co do noclegu to jest sporo niedaleko toru np. http://www.hotelorange.pl/index.htm
korzystajÄ… z niego przyjezdni np. na TrackDay'e
co do kamerki używam GoPro Hero3 BlackEdition - pierwszy raz mocowałem na kask. zazwyczaj mam na baku.
btw - znalazłem fajny materiał o fabryce KTM
http://www.youtube.com/watch?v=Tcpmi-H1dtA
KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
Bede prywatnie tzn bede wracał znad morza bo ze stun gp w bydgoszczy mam zamiar nad morze wyskoczyc na dzien ewentualnie po stunt gp do poznania i pozniej nad morze a tak na marginesie może bys podjechal bo niemasz daleko Ja 400km w jedna strone bede dymał ale warto i podskocze może do Jody zobaczyc na żywo jak jego robota wyglada jak bedzie mial czas
Ogolnie to trzy dni chce polatac na trasie sobie
Ogolnie to trzy dni chce polatac na trasie sobie

KTM RC8R - READY TO RACE
-
twin - Świeżak
nie wiedziałem, że jest taki event
daleko nie mam, postaram się podbić w sobotę. jest gdzieś jakiś harmonogram co danego dnia się kręci ?
Pasierbka koniecznie na żywo bym chciał obejrzeć

Pasierbka koniecznie na żywo bym chciał obejrzeć

KTM RC8 out
KTM 690 SMC-R 2015 in
KTM 690 SMC-R 2015 in
-
maniujr - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości