[Skutery Romet] Romet Soft Chopper 125
• Strona 1 z 1
[Skutery Romet] Romet Soft Chopper 125
Dyskusja na temat: Romet Soft Chopper 125
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Romet Soft Chopper 125
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Romet Soft Chopper 125
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Zakupiłem ten motor, kilka miesiące temu, i muszę przyznać, że jestem niesamowicie zadowolony. zero awaryjności, do tego niesamowita przyjemność z jazdy, idealnie wyważony, co ważne, nie męczący, miałem z tym wcześniej problem, przy wcześniejszym motorze w stylu chopper, a w wypadku motoru ze stajni rometa jest świetnie, na prawde polecam<br><hr>Paweł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co ty gadasz za głupoty. Nie mogłeś go kupić kilka miesięcy temu, ponieważ w sprzedaży jest dostępny od końca marca. Ja posiadam ten motocykl i jak go rejestrowałem to w urzędzie powiedzieli mi że prawdopodobnie jestem pierwszą osobą w Polsce, która go kupiła, ponieważ nikt jeszcze nie wprowadzał do systemu homologacji. Co do moto niewiele mogę powiedzieć, bo przejechałem nim dopiero 190 km, ale na pewno jakość wykonania jest o niebo lepsza niż w poprzednich Rometach. Wygląd ma zajefajny.<br><hr>oloKomentatorzy napisał(a):Zakupiłem ten motor, kilka miesiące temu, i muszę przyznać, że jestem niesamowicie zadowolony. zero awaryjności, do tego niesamowita przyjemność z jazdy, idealnie wyważony, co ważne, nie męczący, miałem z tym wcześniej problem, przy wcześniejszym motorze w stylu chopper, a w wypadku motoru ze stajni rometa jest świetnie, na prawde polecam<br><hr>Paweł<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czesc,Komentatorzy napisał(a):Zakupiłem ten motor, kilka miesiące temu, i muszę przyznać, że jestem niesamowicie zadowolony. zero awaryjności, do tego niesamowita przyjemność z jazdy, idealnie wyważony, co ważne, nie męczący, miałem z tym wcześniej problem, przy wcześniejszym motorze w stylu chopper, a w wypadku motoru ze stajni rometa jest świetnie, na prawde polecam<br><hr>Paweł<br>Komentatorzy napisał(a):Co ty gadasz za głupoty. Nie mogłeś go kupić kilka miesięcy temu, ponieważ w sprzedaży jest dostępny od końca marca. Ja posiadam ten motocykl i jak go rejestrowałem to w urzędzie powiedzieli mi że prawdopodobnie jestem pierwszą osobą w Polsce, która go kupiła, ponieważ nikt jeszcze nie wprowadzał do systemu homologacji. Co do moto niewiele mogę powiedzieć, bo przejechałem nim dopiero 190 km, ale na pewno jakość wykonania jest o niebo lepsza niż w poprzednich Rometach. Wygląd ma zajefajny.<br><hr>olo<br>
i jak sie sprawuje soft chopper? Zastanawiam sie nad wymiana skutera 125 na takiego rometa.<br><hr>Zipp
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam także posiadam od 2 tyg, na liczniku 840 km i bardzo dobrze się sprawuje. Biegi ma trochę za krótkie po gwarancji będę zmieniał mu przełożenie na prędkość ale jeździ się super, siedzenie nie jest jakieś najwygodniejsze ale tak to spoko
Ogólnie polecam
<br><hr>r125

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości