Modeka - Salon w Łodzi
• Strona 1 z 1
Modeka - Salon w Łodzi
Witam. Planuję niebawem wybrać się do salonu dealera Modeki w Łodzi (Włókniarzy 234A, MOTOPUBLICA) - chciałbym spytać, czy ktoś z Was kupował w tym salonie i czy można tam negocjować ceny? Będe chciał kupić dla mojego plecaczka komplet kurtka + spodnie, kwota w granicach 1000 - 1200zł. Jeśli ktoś z Was negocjował, proszę o info, ile można "ugrać"
Pozdrawiam,
Krzysiek.

Pozdrawiam,
Krzysiek.
Suzuki GSR 600 K6 | | www.qualitypc.pl - Komputery Łódź | | www.luteklan.pl - Internet Lutomiersk
-
lu73k - Świeżak
Tez mam takie doswiadczenia z Modeka, niestety cen raczej nie opuszcza... ale jak pisze kolega, zawsze mozesz sie upomniec o jakis gratis, np. Plyn do impregnacji tekstyliow, na pewno warto sie upomniec o jakis bonus 

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
Mi opuszczali bez problemu. Na rękawicach 10 zł, na spodniach i kurtce -po 20 zł. Najlepiej płacić gotówką, bo przy karcie możesz nie dostać zniżki - mówią, że muszą płacić za transakcje.
Yamaha Fazer 600
-
Kuba-szprota - Świeżak
jutro prawdopodobnie będe jechał "na salony"
- co myślicie o porównaniu Modeki do mTTr ? Do 1100zł kupi sie kurtke i spodnie dla plecaczka w jednej i drugiej opcji, tylko czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z mTTr ?

Suzuki GSR 600 K6 | | www.qualitypc.pl - Komputery Łódź | | www.luteklan.pl - Internet Lutomiersk
-
lu73k - Świeżak
Moja dziewczyna ma spodnie tekstylne z mttr, ale nie zdążyła jeszcze ze mną jeździć. Kurtkę prawdopodobnie też weźmie z mttr. Jeśli możesz się wstrzymać z zakupem do po świętach to pewnie już będę mógł ci opisać pierwsze wrażenia.
Yamaha Fazer 600
-
Kuba-szprota - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe