[Aktualności] Moto Popołudnia 2010 - treningi na...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Moto Popołudnia 2010 - treningi na...
Dyskusja na temat: Moto Popołudnia 2010 - treningi na torze Poznań
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto Popołudnia 2010 - treningi na torze Poznań
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto Popołudnia 2010 - treningi na torze Poznań
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
ceny jak u grandysów chyba? ciekawe czy tez będą takie serwisy zawieszeń jak u nich?<br><hr>ciekawniś
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeżeli chodzi o amatorską jazde to żaden serwis zawieszeń nie jest potrzebny... no chyba ze ktoś chce usłyszeć ,że musi kupić nowe za rewelacyjną cenę
oczywiście hyperpro... chrzanić Grandysa! wreszcie AW robi to co należy !! brawo !!<br><hr>69 

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzięki za Tor Poznań i za ich SUPER CENY bez łachy jade za te pieniądze na Niemieckie tory ,a różnica jest ogromna obiekty olimpiskie i AW Poznań ewenement w europie<br><hr>zbejn
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w niemczech 2 dni za 1000 pln? Daj namiary jakies!<br><hr>gdzie?Komentatorzy napisał(a):dzięki za Tor Poznań i za ich SUPER CENY bez łachy jade za te pieniądze na Niemieckie tory ,a różnica jest ogromna obiekty olimpiskie i AW Poznań ewenement w europie<br><hr>zbejn<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli chodzi o zawieszenia to słyszałem że Bitubo wchodzi grubo w Polski sport motocyklowy... Serwis na torze inclusive...
<br><hr>amator lotów

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć, w ubiegłym roku brałem udział we wszystkich dniach motocyklisty! W tym roku przesadzili z CENAMI !!!! Na pewno nie pojawię się na żadnym dniu motocyklisty jeśli ceny nie będą niższe !!! Może kilka razy pojawię się na środowych jazdach , tu ceny pozostały z ubiegłego roku, dodatkowo mam legitymację członkowską więc mam 50% zniżki! Ciekawy jestem ilu będzie chętnych ???!!!<br><hr>Misza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bez? Nie no bez sensu! <br><hr>wymikKomentatorzy napisał(a):bez pomiaru czasu?? za te pieniadze to rozboj w bialy dzien!!<br><hr>moto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chrzanić ciebie zawistny i zakompleksiony mały człowieczku...do pięt mu nie dorastasz!!!<br><hr>gsx-rKomentatorzy napisał(a):jeżeli chodzi o amatorską jazde to żaden serwis zawieszeń nie jest potrzebny... no chyba ze ktoś chce usłyszeć ,że musi kupić nowe za rewelacyjną cenęoczywiście hyperpro... chrzanić Grandysa! wreszcie AW robi to co należy !! brawo !!<br><hr>69
<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to jest właśnie przywilej monopolisty! wykasować konkurencję i samemu dyktować warunki!!! <br><hr>gsx-rKomentatorzy napisał(a):Cześć, w ubiegłym roku brałem udział we wszystkich dniach motocyklisty! W tym roku przesadzili z CENAMI !!!! Na pewno nie pojawię się na żadnym dniu motocyklisty jeśli ceny nie będą niższe !!! Może kilka razy pojawię się na środowych jazdach , tu ceny pozostały z ubiegłego roku, dodatkowo mam legitymację członkowską więc mam 50% zniżki! Ciekawy jestem ilu będzie chętnych ???!!!<br><hr>Misza <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...będzie na pewno potrzebny, przy ich jakości produktuKomentatorzy napisał(a):Jeśli chodzi o zawieszenia to słyszałem że Bitubo wchodzi grubo w Polski sport motocyklowy... Serwis na torze inclusive...<br><hr>amator lotów<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
daj kompleksowi spokoj, on tylko bic umie kolegow i pluc w necie<br><hr>pobityKomentatorzy napisał(a):jeżeli chodzi o amatorską jazde to żaden serwis zawieszeń nie jest potrzebny... no chyba ze ktoś chce usłyszeć ,że musi kupić nowe za rewelacyjną cenęoczywiście hyperpro... chrzanić Grandysa! wreszcie AW robi to co należy !! brawo !!<br><hr>69
<br>
Komentatorzy napisał(a):chrzanić ciebie zawistny i zakompleksiony mały człowieczku...do pięt mu nie dorastasz!!!<br><hr>gsx-r<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć.Przepraszam,ale nie jestem w temacie.Czy ktoś mógł by mi odpisać co daje Tor Poznań za taką cenę oprócz możliwości bezpiecznego rozbicia motocykla?Mam nadzieję że nie chodzi tu tylko o możliwość samej jazdy ale także o jakieś szkolenie z instruktorem,wyżerkę lub coś innego bo cena jest moim zdaniem wysoka.<br><hr>marian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no przecież ojciec dyrektor Molik będzie szkolił jak zwykle. Najmądrzejszy jest przecież.<br><hr>gal AnonimKomentatorzy napisał(a):Cześć.Przepraszam,ale nie jestem w temacie.Czy ktoś mógł by mi odpisać co daje Tor Poznań za taką cenę oprócz możliwości bezpiecznego rozbicia motocykla?Mam nadzieję że nie chodzi tu tylko o możliwość samej jazdy ale także o jakieś szkolenie z instruktorem,wyżerkę lub coś innego bo cena jest moim zdaniem wysoka.<br><hr>marian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to chyba nie są dni motocyklisty? tam to chociaż wajda z molikiem coś mówili, a tu się na "idźta i zgińta zapowiada"<br><hr>bombelKomentatorzy napisał(a):Cześć.Przepraszam,ale nie jestem w temacie.Czy ktoś mógł by mi odpisać co daje Tor Poznań za taką cenę oprócz możliwości bezpiecznego rozbicia motocykla?Mam nadzieję że nie chodzi tu tylko o możliwość samej jazdy ale także o jakieś szkolenie z instruktorem,wyżerkę lub coś innego bo cena jest moim zdaniem wysoka.<br><hr>marian<br>Komentatorzy napisał(a):no przecież ojciec dyrektor Molik będzie szkolił jak zwykle. Najmądrzejszy jest przecież.<br><hr>gal Anonim<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.racing4fun.de" target="blank" class="link">http://www.racing4fun.de</a>/Komentatorzy napisał(a):dzięki za Tor Poznań i za ich SUPER CENY bez łachy jade za te pieniądze na Niemieckie tory ,a różnica jest ogromna obiekty olimpiskie i AW Poznań ewenement w europie<br><hr>zbejn<br>Komentatorzy napisał(a):w niemczech 2 dni za 1000 pln? Daj namiary jakies!<br><hr>gdzie?<br>
na tej stronie jest dużo organizatorów ,można przebierać i w torach i w cenach np.jade na dwa dni na LAUSITZ(200km od zach.granicy) za 200 euro (pomiar czasu,wyścig,itd)<br><hr>zbejn
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fakt ceny mają kosmiczne... na tvn turbo ? było chyba, że jakiś znany moto gp typek z polski śmiga na zagraniczne tory, bo cena jest oko 120 ojro za dobe i tam jest ponad 1.5 h jazdy<br><hr>Bystry
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a mógłbyś tak, żebyśmy zrozumieli? <br><hr>ciekawniśKomentatorzy napisał(a):fakt ceny mają kosmiczne... na tvn turbo ? było chyba, że jakiś znany moto gp typek z polski śmiga na zagraniczne tory, bo cena jest oko 120 ojro za dobe i tam jest ponad 1.5 h jazdy<br><hr>Bystry<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W zeszłym roku byłem ze znajomkami na cywilnych treningach w Brnie i ogólny koszt na osobę przy dwóch dniach jeżdżenia ledwo się otarł o 900 PLN w tym paliwo na dojazd z Kalisza do Brna i z powrotem, paliwo do motocykli, jedzenie, nocleg, browar i tak dalej... No, ale może będą jakieś dodatkowe rzeczy na tych treningach, przez które opłata jest wyższa niż rok temu.<br><hr>Bubu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości