PROBLEM Z GAZNIKIEM NIE MOGE USTAWIC ODPOWIEDNIO MIESZANKI
• Strona 1 z 1
PROBLEM Z GAZNIKIEM NIE MOGE USTAWIC ODPOWIEDNIO MIESZANKI
mam silnik od zephyr 750 a gazniki mam mikuni od GPZ 750 kupilem niedawno ten silnik bo tamten padl a trafil sie ten ale nie moge ustawic gaznikow pod silnik czy to bedzie mozliwe czy gazniki musze wymienic HELP
Troszke majstrowalem i udalo mi sie tak zrobic ze na wolnych obrotach nic sie nie dzieje jak dodaje delikatnie gazu ale jak dodam gwaltownie buczy i zdycha a le na wysokich obrotach jest normalnie reakcja na gaz taka jaka powinna byc HELP

Troszke majstrowalem i udalo mi sie tak zrobic ze na wolnych obrotach nic sie nie dzieje jak dodaje delikatnie gazu ale jak dodam gwaltownie buczy i zdycha a le na wysokich obrotach jest normalnie reakcja na gaz taka jaka powinna byc HELP
Ostatnio edytowano 26/3/2010, 19:30 przez krisjes, łącznie edytowano 3 razy
- krisjes
- Świeżak
no na wymiane to ja bym poszedl w ostatecznosci
Troszke majstrowalem i udalo mi sie tak zrobic ze na wolnych obrotach nic sie nie dzieje jak dodaje delikatnie gazu ale jak dodam gwaltownie buczy i zdycha a le na wysokich obrotach jest normalnie reakcja na gaz taka jaka powinna byc HELP da sie cos z tym zrobic
Troszke majstrowalem i udalo mi sie tak zrobic ze na wolnych obrotach nic sie nie dzieje jak dodaje delikatnie gazu ale jak dodam gwaltownie buczy i zdycha a le na wysokich obrotach jest normalnie reakcja na gaz taka jaka powinna byc HELP da sie cos z tym zrobic
- krisjes
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości