Peugeot XPS 50
• Strona 1 z 1
Peugeot XPS 50
Witam. Peugeot XPS 50 z 2007 r. I mam parę pytań do was. Na początek licznik pokazuje mi 97 km/h a moi koledzy kolo mnie jada 80 km/h ;D.. o Co tu chodzi. 2 coś mi się stało że motor stał się bardzo słaby i v max spad o jakieś 30 km. teraz jedzie mi około 50 km / h ;/ nie wiem co zrobić.. 3 mam blokadę podobno mówili mi ze na module. Jak ja zdjąć? i co ona mi da?
4 chciałbym wziąć się za tuning... mam do wydania z 2 koła . na mielochu maja dużo cylkow.. Który by najbardziej pasował?? i by był najlepszy.. i ostatnie : moi koledzy maja wydechy kierownice itd CONTI! gdzie to kupić? na allegro nie ma w internecie tez szukałem i nie znalazłem ;/ Proszę o pomoc.. Pozdrawiam wszystkim motomaniaków ;p
4 chciałbym wziąć się za tuning... mam do wydania z 2 koła . na mielochu maja dużo cylkow.. Który by najbardziej pasował?? i by był najlepszy.. i ostatnie : moi koledzy maja wydechy kierownice itd CONTI! gdzie to kupić? na allegro nie ma w internecie tez szukałem i nie znalazłem ;/ Proszę o pomoc.. Pozdrawiam wszystkim motomaniaków ;p
- pawlusek105
- Świeżak
1. Co do licznika to chyba masz elektroniczy, czy zwykły na linke?
2. Może przeczyść gaźnik itp.. vmax.
3. Moduł to chyba musisz wymienić. Po jego wymianie będziesz miał większe obroty.
4. Za 2 koła możesz kupić już dobry setup (najlepiej MK, Conti, Polini) a wydech możesz sobie sam wybebeszyc i efekt będzie podobny.
2. Może przeczyść gaźnik itp.. vmax.
3. Moduł to chyba musisz wymienić. Po jego wymianie będziesz miał większe obroty.
4. Za 2 koła możesz kupić już dobry setup (najlepiej MK, Conti, Polini) a wydech możesz sobie sam wybebeszyc i efekt będzie podobny.
Derbi Senda R 99'
-
merni94 - Świeżak
1. tak mam elektroniczny.
4 a możesz mi objaśnić.. o co chodzi z tym wybebeszeniem? Pieniędzy mam dużo ale niestety jestem zielony w tym ;d ;p
4 a możesz mi objaśnić.. o co chodzi z tym wybebeszeniem? Pieniędzy mam dużo ale niestety jestem zielony w tym ;d ;p
- pawlusek105
- Świeżak
1. co do licznika to ci bardzo nie pomogę bo tam o ile się orientuję to z modułu jest liczona ta prędkość. Może koła zmieniana na mniejsze/większe?
4. chodzi o to, że rozcinasz wydech i wyjmujesz taką siatkę.
http://www.senda.pl/viewtopic.php?t=133 ... sc&start=0
4. chodzi o to, że rozcinasz wydech i wyjmujesz taką siatkę.
http://www.senda.pl/viewtopic.php?t=133 ... sc&start=0
Derbi Senda R 99'
-
merni94 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości