Zobacz wątek - Co Kupić??? Shadow? Intruder? czy Drag Star?
NAS Analytics TAG

Co Kupić??? Shadow? Intruder? czy Drag Star?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Co Kupić??? Shadow? Intruder? czy Drag Star?

Postprzez hehe » 21/3/2010, 13:25

Witam! Drodzy koledzy motocykliści. Piszę ten post, w takiej sprawie ponieważ , jestem początkującym motocyklistą i nie wiem jaki motor dla siebie wybrać oczywiście chodzi mi o markę a nie o typ ,ponieważ ten wybór mam już za sobą a padło na crusiery . A więc przechodząc do sedna jestem rozdarty pomiędzy takimi modelami jak Honda Shadow, Yamaha Drag Star oraz Suzuki Intruder a ze względu że moja przygoda z motocyklami się dopiero rozpoczyna wybrałem pojemnośc do 125cm , wiem że jest to nie za wiele ale jestem nedoświadczonym kierowcą więc postanowiłam wybrac na swój pierwszy pojazd , własnie taki motocykl z taką pojemności silniczka;>. A więc drodzy koledzy pomóżcie mi dokonać wyboru pomiedzy tymi trzema maszynami , i prosiłbym o jakieś szersze informacje dotyczące np awaryjności , zalet danego modelu oraz jego wad I.T.P . Więc dziekuję z góry za wszelką pomoc w wyborze i życze szerokiej drogi i udanego sezonu:> POzdrawiam!!!
hehe
Świeżak

Postprzez Landryss25 » 21/3/2010, 13:44

Kolego tematy przyklejone i nie krzycz proszÄ™.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê