Magnus Toro 125 problem.
• Strona 1 z 1
Magnus Toro 125 problem.
witam. jestem posiadaczem Magnusa Toro 125ccm. mam taki maly problem:( motor ma problem zeby zebrac sie na oboroty od 2do5 tys oborotow zrywa motorkiem. pozywjesz 5 tys oborotow motor staje sie potoworem. ;D
jesli ktos wie co moze byc przyczyna tego ze motorkiem tak zrywa to niech pisze. z gory dziekuje i pozdrawiam
jesli ktos wie co moze byc przyczyna tego ze motorkiem tak zrywa to niech pisze. z gory dziekuje i pozdrawiam
- Kamil3383
- Świeżak
Sprzedaj czym prędzej tego potwora. Osobiście bałbym się tym jeździć. To bardzo nieodpowiedzialne poruszać się na drogach publicznych tak mocnym motocyklem. Stwarzasz zagrożenie dla siebie i innych uczestników ruchu. Kup sobie polecaną na tym forum Vespę 50. Na pewno będzie się jeździło łagodniej i przyjemniej.
P.S. Pamiętaj o kamizelce odblaskowej. Bezpieczeństwo to podstawa!
Lewa w górę!
P.S. Pamiętaj o kamizelce odblaskowej. Bezpieczeństwo to podstawa!
Lewa w górę!
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
hehe od kiedy 125 staje się potworem. chyba między 50 a 120 tys obrotów/min a nie powyżej 5 tys. nie rozśmieszaj ludzi tym że 125 wyrywa. wiem że nie bo mam cbr125r.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Wy myslicie ze porzadny Magnus 125 4t nie potrafi zrobic potwornej przygazowki?
Mojemu kumplowi tak bryka taki magnus, ze co sezon musi kupowac nowe micheliny na tył 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
ja jezdzilem na kolegi nsr i nsr wygrala z moim magnusem bo miala 6 bieg a ja mam tylko 5. ale przy starcie to ja bylem 1. mam 18 lat prawie. i nie bede kupowal jakies marnej 50 bo ja chce sobie pojedzic a nie toczyc sie po drodze. i prosze mi powiedziec co jest przyczyna tego ze motor tak zrwya a nie pisac mi tu ze on jest slaby i wgl. kupcie sobie taki motor i sie przekonacie co on potrafi. ja tez juz 2 raz wymienialem gume.
- Kamil3383
- Świeżak
ale zrywa to co to wg ciebie znaczy? chodzi o to że motor ma więcej mocy i lepiej przyspiesza czy ci szarpie?? jeżeli ci lepiej przyspiesza powyżej 5 tys to się ciesz że dobrze chodzi. wszystko jest w porządku.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
albo jeździj bez benzyny to wtedy dopiero zobaczysz co to ekonomiczna jazda no i ucieszysz ekologów bo nie będziesz zanieczyszczał środowiska :]. wydaje mi się że z twoim motorem wszystko jest w porządku.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości