Mv Agusta 750
• Strona 1 z 1
Mv Agusta 750
Szukałem jakiś info na temat tego motocykla ale nic konkretnego nie znalazłem dlatego też piszę tu na forum. Może któryś z forumowiczów miał styczność z tą maszyną ?? Wie jak brzmi , jak działa itp ?? Z góry wielkie dzięki za informacje ;] ... P.S. Nie chodzi mi tu o info typu waga , moc i wysokość siedziska
!!

- VincentVega
- Świeżak
Brzmi mniej wiecej tak: bruuum, brrrruuuum, bbbrrruuuummmmm. Na wyzszych obrotach jest: wrrrrrrruuuuummmmmm wwrrrrrrrruuuuuuummmm.
A dziala mniej wiecej tak: siadasz, uruchamiasz silnik, wrzucasz bieg i jak dodajesz gazu i puszczasz sprzeglo to motocykl jedzie do przodu. Masz jeszcze kierownice do zmiany kierunku i hamulec zeby sie zatrzymac.
Zajebiste pytania zadles. Cos jeszcze chcesz wiedziec?
A dziala mniej wiecej tak: siadasz, uruchamiasz silnik, wrzucasz bieg i jak dodajesz gazu i puszczasz sprzeglo to motocykl jedzie do przodu. Masz jeszcze kierownice do zmiany kierunku i hamulec zeby sie zatrzymac.
Zajebiste pytania zadles. Cos jeszcze chcesz wiedziec?

-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
evil... nie wiem czy bedziesz mogl odpowiedziec, ale potrafilbys powiedziec jak wypadloby uwczesne Suzuki GSX-R 750 (czyli rocznik '98) i nowy GSX-R 750 (rocznik '06 ) przy tej samej MV Aguscie F4 750 ?
Zapytalbym o inne 750tki ale zdaje sie ze ani wtedy ani dzis nie ma innych 750tek
Zapytalbym o inne 750tki ale zdaje sie ze ani wtedy ani dzis nie ma innych 750tek

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
MV Agusta musi być full kotem i w sumie łaski za te pieniądze nie robi. Co najwyżej sprzedający mógłby zrobić gratis laskę. Jakby nie było, nie znam z adopcji :/
P.S. Komentarz sieksona naprawdę był udany, dawno się tak nie uśmiałem
, ale serio, serio 
P.S. Komentarz sieksona naprawdę był udany, dawno się tak nie uśmiałem

Więcej gazu!!!
-
BarthezzR6 - Świeżak
Dzięki za info ... Motor chciałbym kupić ale dopiero w przyszłościii - za jakieś 2 lata . Najpierw muszę kupić sobie Cbr 600 F4 żeby nabrać wprawy a dopiero potem Mv Aguste...
... Jeszcze raz wielkie dzięki za info ...

- VincentVega
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości