ducati 750 ss
• Strona 1 z 1
ducati 750 ss
Witam !!
Chciałbym jeśli to mozlwie, uzyskac od forumowiczów jakis wskazówki uwagi na temat motoscykla Ducati 750 ss (75 km). Chodzi mi o to jak sie sprawuje w eksploatacji ( rocznik 2001 ), jak szybko można nim pojechać;], na jakie przyspieszenie mozna liczyc przy tych 78 km? Zastanawiam sie nad jego kupnem, byłbym wdzieczny gdyby ktos kto ma , ewentualnie jeżdział na tym modelu, odpowidział na moje pytania.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Chciałbym jeśli to mozlwie, uzyskac od forumowiczów jakis wskazówki uwagi na temat motoscykla Ducati 750 ss (75 km). Chodzi mi o to jak sie sprawuje w eksploatacji ( rocznik 2001 ), jak szybko można nim pojechać;], na jakie przyspieszenie mozna liczyc przy tych 78 km? Zastanawiam sie nad jego kupnem, byłbym wdzieczny gdyby ktos kto ma , ewentualnie jeżdział na tym modelu, odpowidział na moje pytania.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
- przemass2003
- Świeżak
Czasem tak jest, że ma na przekór wszystkiemu podoba się jakis konkretny model. Trudno to wytłumaczyć. Jednak w tym przypadku jest więcej minusów niż plusów niestety. Głownie jeśli chodzi o serwis i części.
Może jeszcze jakieś sugestie?
Posiada ktoÅ› ten motorek??
Może jeszcze jakieś sugestie?
Posiada ktoÅ› ten motorek??
- przemass2003
- Świeżak
- przemass2003
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości