łączenie kombi
• Strona 1 z 1
łączenie kombi
Witam, mam pytanko dotyczące ubrania motocyklowego, kupiłem sobie kurtke skórzaną PROSPORTS i chciałbym do niej dopasować jakieś spodnie, w związku z tym chiałem sie zapytać czy wszystkie spodnie skórzane (różne firmy) można połączyć z kurtką jesli posiadaja zamek?? czy są jakieś ograniczenie? czy np do takiej prosporst najlepiej HEIN GERICKE dopasować??
jeśli ktoś takiej kurtki używa to prosze o odp jakie spodnie do niej podpina?
jeśli ktoś takiej kurtki używa to prosze o odp jakie spodnie do niej podpina?
- piotruskocik
- Świeżak
Zamki to raz a dwa to jak kurtka bedzie za krotka,albo spodnie za niskie to nie zepniesz bo suwaki nie siegna siebie nawzajem.
Jak bedzie na odwrot czyli kutrka dluga a spodnie wysokie to Ci sie balon zrobi z tyłu i bedzie odstawać.
Weź ze soba kurtke do przymiarki spodni, jak roznica nie bedzie wielka o ile w ogole bedzie to dobry spec z pare groszy przeszyje Ci suwak na opowiednią wysokość i bedziesz smigal w kombiaku.
Jak bedzie na odwrot czyli kutrka dluga a spodnie wysokie to Ci sie balon zrobi z tyłu i bedzie odstawać.
Weź ze soba kurtke do przymiarki spodni, jak roznica nie bedzie wielka o ile w ogole bedzie to dobry spec z pare groszy przeszyje Ci suwak na opowiednią wysokość i bedziesz smigal w kombiaku.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
To co napisał Vergon i sprawdź czy spodnie mają zamek do wszycia. Jeśli nie mają to zostaje ci ten z kurtki (o ile masz masz).
Kolejna opcja zakupić i wszyć.
Reguła jest taka, co producent to inny zamek.
Kolejna opcja zakupić i wszyć.
Użądlony
- emwu
- Świeżak
emwu napisał(a):
No nie koniecznie, są jakieś standardy, chyba najbardziej popularny jest YKK, ale nie wiem jak to odróżnić

Ogólnie dużo kombiaków ma kompatybilne suwaki, np ja spinałem kurtkę Vanucci ze spodniami MQP
VFR 02'
-
navi - Świeżak
a wiecie może jaki jest producen tej kurtki(prosports)?? jest to może HEIN GERICKE??? jeżeli tak to kuupiłbym se z tej firmy co zrobiła tą kurtke i wszystko bedzie supcio
- piotruskocik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości