Prawo jazdy Lublin
• Strona 1 z 1
Prawo jazdy Lublin
Witam orientuje się ktoś gdzie najlepiej robić prawko kat. A w Lublinie? Wielkiego wyboru nie ma niestety. Druga sprawa-kiedy zaczynają się zapisy/kursy i ile to może potrwać.
- michalsz21
- Świeżak
Przyłączam się do prośby
Jedynie co mi mówiło kilka osób to by nie iść do kulki bo tam w tej kategorii cię olewają.
Co do ceny wydaje mi się że coś około 800zł (ale dokładnie nie powiem)
Jeżeli chodzi Ci o egzaminy (państwowe) to ruszają one chyba pierwszego kwietnia, a co do kursów to myślę że jeszcze z tydzień, jak już drogi będą bardziej suche.

Jedynie co mi mówiło kilka osób to by nie iść do kulki bo tam w tej kategorii cię olewają.
Co do ceny wydaje mi się że coś około 800zł (ale dokładnie nie powiem)
Jeżeli chodzi Ci o egzaminy (państwowe) to ruszają one chyba pierwszego kwietnia, a co do kursów to myślę że jeszcze z tydzień, jak już drogi będą bardziej suche.
- grucha91
- Świeżak
- michalsz21
- Świeżak
raczej za niecałe 2miesiące (matura) ale już teraz wole się dowiedzieć i nawet może zapisać.
A tak się zastanawiam, jeżeli mam kat. B to będę musiał chodzić na wykłady? Czy można by było się z tego wykręcić?
Co do ceny to gdzieś była promocja że jak robisz B to A masz za 600zł. Lecz nie powiem gdzie to było :/
A tak się zastanawiam, jeżeli mam kat. B to będę musiał chodzić na wykłady? Czy można by było się z tego wykręcić?
Co do ceny to gdzieś była promocja że jak robisz B to A masz za 600zł. Lecz nie powiem gdzie to było :/
- grucha91
- Świeżak
grucha91 napisał(a): będę musiał chodzić na wykłady? Czy można by było się z tego wykręcić?
jak zagadasz to ani na teorie ani praktyke nie musisz chodzić tylko na egzamin . Mniej wtedy zapłacisz instruktorowi ale jak nie jezdziłeś możesz nie zdać egzaminu .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
zawsze da sie przekombinowac z teoria ale ciezej z praktyka tutaj musialbys juz poszukac ew. popytac sie ludzi co i jak
- xede
- Świeżak
- michalsz21
- Świeżak
- michalsz21
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości